Đorđević i dalje čeka na prvenac u Laciju, Udineze pokorio Olimpiko! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je odigrao drugo poluvreme, ali nije uspeo da pomogne svom timu da izbegne poraz od gostiju iz Udina

  • 0

Udineze je nastavio sa odličnim rezultatima u Seriji A ove sezone i zabeležio svoju treću pobedu u prva četiri kola zbog čega se zasluženo nalazi na trećoj poziciji na tabeli. "Zebre" su uspele minimalcem 1:0 da trijumfuju na gostovanju Laciju, koji se nalazi u lošoj formi.

Lacijali su bili favoriti u susretu sa ekipom iz Udina, ali njihov trener će još mnogo morati da radi sa njima kako bi se popravili rezultati, pre svega na završnici, jer ni sami ne znamo koliko loših centaršuteva su imali "nebesko-plavi".

Trenutak odluke dogovdio se u 26. minutu kada je Vidmer ubacio oštru loptu po zemlji u šesnaesterac domaćina, a na nju na leteo Tero u zakucao je u mrežu.

Filip Đorđević počeo je meč na klupi i ušao u drugom poluvremenu, ali i dalje čeka na svoj prvi gol u dresu rimskog kluba. Nije da se srpski reprezentativac nije trudio, već jednsotavno prave lopte nisu stizale do njega, a često je morao da dolazi na sredinu terena po njih. Drugi Srbin u Laciju Dušan Basta nije bio u protokolu za me sa bivšom ekipom.

Serija A, 4. kolo:

Utorak

Empoli – Milan 2:2

Sreda

Kaljari – Torino 1:2

Fiorentina – Sasuolo 0:0

Inter – Atalanta 2:0

Juventus – Ćezena 3:0

Napoli – Palermo 3:3

Parma – Roma 1:2

Sampdorija – Kjevo 2:1

Verona – Đenova 2:2

Četvrtak

Lacio – Udineze 0:1

(Tero 26)

Tabela: Juventus 12, Roma 12, Inter 8, Sampdorija 8, Verona 8... Sasuolo 3, Empoli 2, Kaljari 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA