NA REAL SA VIŠKOM KILOGRAMA? Suarez se prilično ugojio od kako je došao iz Liverpula! (FOTO)

Španski mediji dovode u pitanje spremnost Urugvajca da nastupi u "el klasiku" zbog evidentnog viška kilograma

  • 2

Luis Suarez zbog suspenzije čeka zvaničan debi za prvi tim Barselone, a do tad igra takmičarsku utakmicu za B tim, za koji je postigao svoja prva dva gola na utakmici sa U19 reprezentacijom Indonezije.

Međutim, španski mediji su primetili na toj utakmici da se Urugvajac znatno ugojio, ukazujući da je to očigledno kad se pogleda torzo, pa i lice.

Oni koji su na internetu videli snimke golova Suareza zbog lošijeg kvaliteta snimka možda nisu u prvi mah mogli da vide razliku u odnosu na onog stamenog Suareza iz Liverpula.

Svakako da je nemoguće očekivati da Urugvajac bude maksimalno fit zbog nedostatka najjačih utakmica, ali, zaključuju mediji iz Španije, isto tako je nemoguće očekivati da će sa tolikim viškom kilograma Suarez moći da igra 26. oktobra u "el klasiku" protiv madridskog Reala.

Podsetimo da je Urugvajac priznao da je posle dobijene suspenzije zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Mundijalu pao u depresiju.

Uostalom, razlika je očigledna ukoliko pogledate fotke iz dana u Liverpulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA