Flamengo pruža ruku spasa Adrijanu

"Imperator" ponovo ima šansu da zaigra za matični klub i čini strašan napad sa Ronaldinjom i Vagnerom Lavom.

  • 0

Kontroverzni brazilski napadač Adrijano nedavno je otpušten iz Korintijansa zbog standardnih problema sa kilažom, ali izgleda da neće dugo morati da čeka na novo zaposlenje.

Navodno je Flamengo spreman da pruži ruku spasa problematičnom napadaču i pomogne mu da se vrati u formu. Portparol najpopularnijeg brazilskog kluba priznao je da su zainteresovani za popularnog "Imperatora".

- Sve zavisi od Adrijana. Naš potpredsednik će uskoro pričati sa njim. Klub je zainteresovan da ga vrati kući - rekao je Valter Oukvim, predstavnik za medije Flamenga.

Adrijano je ponikao u Flamengu, a posle se kao tinejdžer preselio u Inter. Posle kontroverzne karijere na Apeninima, vratio se u Flamengo 2009. godine i učestvovao u osvajanju titule prvaka Brazila. Sa Vagnerom Lavom i Rambom Petkovićem je bio najzaslužniji za osvajanje trofeja.

Sada bi opet imao šansu da zaigra u tandemu sa Vagnerom Lavom, koji se takođe vratio u klub iz moskovskog CSKA. Naravno, tu je i Ronaldinjo, pa se može reći da bi Fla imao spektakularan tim...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA