MI SMO VEĆA ZVEZDA TRENUTNO: Niželigaš iz Malog Mokrog Luga odgovorio šampionu!

"U poslednje vreme gospoda iz 'velike' Zvezde spominju našu malu Zvezdu u negativnom kontekstu i poručuju da nisu oni Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga", ističe se u saopštenju kluba iz beogradskog naselja Mali Mokri Lug

  • 41

Pred utakmicu Borca i Crvene zvezde u Čačku, trener srpskog šampiona Nenad Lalatović je pokušao slikovito da pojasni kako njegova ekipa uvek ide na pobedu.

Tom prilikom je rekao: Mi nismo Zvezda iz Malog Mokrog Luga, već ona prava.

To poređenje, koje je ranije umeo da iskoristi i bivši predsednik kluba Dragan Džajić, izazvalo je reakciju niželigaša iz Malog Mokrog Luga, koju prenosimo u celosti:

"U poslednje vreme gospoda iz "velike" Zvezde spominju našu malu Zvezdu u negativnom kontekstu i poručuju da nisu oni Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga. Gospodo draga iz "velike" Zvezde, kako stvari stoje i kako se odvijaju trenutno mi ispadamo velika Crvena zvezda, a vi mala. Nekada smo i mi nezadovoljni i sudijskim odlukama i savezom, pa ćutimo i radimo dalje i ne tražimo krivca okolo, nego prvo preispitamo sebe.

U vreme kad je Crvena zvezda bila veliki klub, imali smo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Igrači velike Crvene zvezde dolazili su na kaljenje u našu malu Crvenu zvezdu, poznat je primer Bojana Isailovića. Deca naše male Crvene zvezde bila su kapiteni njihovih mlađih selekcija: Miloš Stojčev, Marko Nikolić...

Igrali smo prijateljske utakmice i na "Marakani" i na našem malom "Hajberiju", tada je Crvena zvezda bila veliki klub, ali vremena su se promenila. Funkcionišemo na amaterskoj bazi, snalazimo se kako znamo i umemo i nikom ništa ne dugujemo. Gledamo samo u svoje dvorište. Gospodo iz velike Crvene zvezde, postanite opet veliki, pa da ponovo napravimo sportsko–tehničku saradnju. Možda vam se i svidi neki naš igrač. Imamo i mi, verujte, potencijal", navodi se u saopštenju, koji je potpisao predsednik kluba Goran Rajković.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uhm

    29. septembar 2014 | 09:19

    Vala bas,navijac sam zvezde ali smucilo mi se vise to kukanje.Realno nemamo ni jednog igraca koji se moze nazvati velikim jos od Vidica,igramo ko babe.Amaterizam totalni

  • Perun

    29. septembar 2014 | 09:38

    Lepo rečeno, klub je spao na kukanje na sudije i prepucavanje sa treceligasima.

  • mika

    29. septembar 2014 | 10:09

    Svaka Vam cast sto odgovoriste nadobudnoj zvezdi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA