Terzić dobija šestomesečnu zabranu bavljenja fudbalom?

Disciplinska komisija FSS doneće na sednici odluku i odrediće kazne zbog incidenata u Kruševcu, a v.d. genseka crveno-belih zbog neovlašćenog upada u sudijsku svlačionicu mogao bi da bude kažnjen zabranom od pola godine obavljanja svih funkcija u fudbalu

  • 28

Događanja posle meča Superlige u Kruševcu između Napretka i Crvene zvezda trebalo bi u četvrtak da konačno dobiju svoj epilog, acentralna tema sednice Disciplinske komisije FSS će svakako biti ponašanje v.d. generalnog sekretara crveno-belih Zvezdana Terzića koji je posle meča upao u sudijsku svlačionicu.

Nakon što su dobili dopunske izveštaje, kao i izjave sudija i delegata, disciplinci će na sednici doneti dugo očekivanu odluku koja bi mogla i na duži period da odvoji od fudbalskog terena prvog operativca šampiona Srbije. Terziću se prema pisanju "Žurnala" na teret stavlja da je verbalno napao arbitra Dejana Santrača i neovlašćeno ušao u sudijsku svlačionicu.

Dodatna otežavajuća okolnost za njega jeste da se u pojedinim izveštajima pominje da je nasilno upao u prostoriju namenjenu za arbitre u kojoj nije smeo da boravi ni u kom slučaju. Zbog toga bi prema Disciplinskom pravilniku mogao da se suoči sa zabranom obavljanja svih funkcija u fudbalu u periodu od četiri do šest meseci.

Na kraju podsetimo da će i sudija Dejan Santrač zbog loše obavljenog posla u tom susretu verovatno zaraditi žestoku suspenziju, a možda će biti na hlađenju do kraja jesenje polusezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zozza

    2. oktobar 2014 | 09:39

    Tole uzvraca udarac

  • Zoks

    2. oktobar 2014 | 09:30

    E, bas da vidimo i to, da neko malo ''umiri'' Terzica, pardon ''doktora'' Terzica! Ljudi , pa njemu niko nista ne moze kako Vam to nije jasno!!!

  • NN

    2. oktobar 2014 | 09:46

    Ja vas podrzavam za kaznu bahatosti treba stati na put .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA