Trener Partizana upozorava na težinu meča koji sledi posle gostovanja u Evropi!

- Očekujem reakciju igrača posle poraza od Asterasa. Ako je poraz morao da se desi, onda je u Tripolisu bio najbolji momenat - rekao je trener Partizana

  • 2

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da očekuje reakciju igrača posle poraza od Asterasa (2:0) i nastavak pobedničke serije protiv Mladosti u 8. kolu Superlige, koja bi crno-bele zadržala na vrhu tabele.

- Utakmice posle evropskih gostovanja znaju da budu veoma teške. Moramo da nađemo snagu i pobedimo kako bi zadržali maksimalan učinak pred reprezentativnu pauzu. Mladost je ekipa koja je na svom terenu borbena i agresivna, ali očekujem reakciju igrača posle poraza od Asterasa. Ako je poraz morao da se desi, onda je u Tripolisu bio najbolji momenat - rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

Nikolić je dodao da će gostovanje u Lučanima zbog povreda propustiti Darko Brašanac, Miloš Ostojić, Nikola Drinčić, dok je neizvestan nastup Andrije Živkovića i Vladimira Volkova.

- Drinčić nije trenirao dve nedelje i imam veliki problem da sastavim tim. Letos nismo iskoristili mogućnost da angažujemo neke igrače, ali smo opet osvarili primarni cilj. Želimo da sa svih sedam pobeda odemo na pauzu, kako bismo se regenerisali i spremili za nastavak sezone - naveo je Nikolić.

Nikolić je kazao da izuzetno respektuje ekipu Mladosti, a posebno je izdvojio napadača Patrika Frajdeja.

- Frajdej je neprijatan, već je dao nekoliko golova i skrenuo pažnju na sebe. Tu je i iskusni Adamović, kao i nekadašnji naš igrač Zonjić. Ono što ih najviše karakteriše je trener Milovanović, koji pokazuje veliku emociju na klupi. Zbog toga moramo da pokažemo ogromnu energiju i motiv - zaključio je Nikolić.

Utakmica između Mladosti i Partizana igra se sutra od 15 sati u Lučanima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA