RAJKOVIĆ NAKON KAPITULACIJE: Nemamo izbora, idemo u Humsku po pobedu!

Mladi čuvar mreže nije opterećen što neće oboriti rekord po nesavladivosti

  • 8

Nije se dalo golmanu Crvene zvezde Predragu Rajkoviću da sačuva mrežu protiv Voždovca i postavi rekord nesavladanosti na prvenstvenim mečevima, ali i nastavi poteru za Bobanom Bajkovićem i Mladenom Božovićem.

Savladao ga je najpre Injac u 7. minutu, a zatim i Beljić u finišu prvog poluvremena, u meču gde je Voždovac uspeo da ostane neporažen na Marakani.

- Možda je i dobro što se danas desilo da primim pogodak. Pritisak je postajao sve veći i veći, a verujte mi da se nijednog trenutka nisam opterećivao rekordom. Na prvom mestu i meni i svakom mom saigraču je rezultat tima, a ne pojedinca. Nismo uspeli da pobedimo Voždovac i posle više od godinu dana smo izgubili bodove na Marakani - rekao je Rajković i dodao:

- Okrećemo se novim izazovima, sledi reprezentativna pauza, a zatim večiti derbi. Nemamo izbora, ići ćemo na stadion najvećeg rivala po pobedu.

Slično razmišlja i strelac prvog gola za crveno-bele Nenad Gavrić.

- Bilo je mnogo teško nakon njihovog vođstva doći do izjednačenja. Voždovac se dobro branio. Golove smo primili posle grešaka i učinili smo sve da preokrenemo rezultat, ali nismo uspeli. Svima nam je mnogo teško pao ovakav ishod, ali vremena za žaljenjem za propuštenim nema. Čeka nas derbi u kome nemamo izbora, moramo da se stisnemo i učinimo sve da osvojimo tri boda - jasan je Gavrić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don Kihot

    4. oktobar 2014 | 22:10

    Mali, "malo" si prepotentan. Pa ne "vadi se" na Partizanu. Treniraj ti vredno, i cekaj nekog drugog protivnika i "ispeci pa reci"!

  • mare care

    4. oktobar 2014 | 21:40

    Ti decko ocigledno nisi svestan koliko vi nista ne znate...P.S.I veceras sam bio na Mari i opet cu doci...

  • .

    4. oktobar 2014 | 22:06

    U derbiju četiri nula za Partizan sahranićemo zvezdu do kraja. PS ovaj komentar ispod nije moj neko koristi moj nick ali je grobar pa mu je oprošteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA