Fudbaleru Voždovca žao Zvezdinog Severa! (VIDEO)

- Pamtim "Marakanu" kao najsvetlije trenutke svoje karijere, ali emocije su jedno, a život i posao drugo - rekao je Nikola Beljić

  • 8

Crvena zvezda je zabeležila drugi remi u prvenstvu, jer je na "Marakani" Voždovac priredio sjajnu partiju i izborio rezultat 2:2. Crveno-belima je drugi gol na utakmici dao Nikola Beljić, fudbaler koji je kao igrač stasavao upravo na "Marakani".

Krilni igrač "zmajeva" je zbog toga imao pomešane osećaje.

- Mnogo mi je žao što sam Zvezdin Sever utišao u 42. minutu drugim golom za svoj klub, ali me je profesionalna etika primorala na to. Pamtim "Marakanu" kao najsvetlije trenutke svoje karijere, ali emocije su jedno, a život i posao drugo - rekao je Beljić "Sportu".

On tvrdi da broj bodova uopše ne oslikava kvalitet voždovacke ekipe, i da je na grešku Nikole Mijailovića za drugi gol reagovao impulsivno.

- Prvo me je obuzela velia radost koja je pogledom na Zvezdin Sever splasnula. Odmah potom mi je na pamet pao moj troipogodišnji sin Luka, koji me je na utakmicu ispratio željom koja se svodila na pitanje: Tata, hoćeš li u ovim kopačkama da im daš gol i baciš ih u očaj. Sinu sam, da bih ga zadovoljio rekao da hoću, a kako se pokazalo, nisam dete slagao - rekao je Beljić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zaz

    6. oktobar 2014 | 08:16

    eeeeee, ako troipogodisnji sin barata recenicom I BACIS IH U OCAJ -odmah na Yale, Oxford...

  • SS

    6. oktobar 2014 | 07:48

    Da da da vazi sto je tripogodisnje dete kaze "bacis ih u ocaj" ! Ili je on glup ili je dete prepametno za svoj uzrast

  • Keljko

    6. oktobar 2014 | 09:46

    Al bas da je dete od 3 godine reklo , hoces sa ovim kopackama da das gol i da ih BACIS U OCAJ !? hahahaa... ma ajte molim vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA