TERZIĆ NEĆE DA SE ŽALI NA SUSPENZIJU: Znam svaki Toletov plan!

V.d. generalnog sekretara Zvezde i dalje obavlja svoju funkciju u klubu nesmetano i najavljuje nove korake u borbi protiv Tomislava Karadžića

  • 0

Zvezdan Terzić se i dalje ne obazire na suspenziju koju mu je izrekla Disciplinska komisija FSS i nesmetano obavljao svoj posao u Crvenoj zvezdi svakog dana.

- Naravno da normalno radim svoj posao. Jasno je da su to presudili ljudi Tomislava Karadžića, a ja sam odlučio da se na to ne žalim, jer ne vidim nikakvu svrhu. Klub je zauzeo svoj stav i neće odustati od toga - decidirano je rekao Terzić za "Sport" i ponavlja da jon i njegovi saradnici i dalje se zalažu za raspisivanje izbora na svim nivoima.

- Mi smo postavili rok Karadžiću da do 15. oktobra napusti funkciju. Ako to ne uradi, uslediće naš odgovor. Predstavnik Crvene zvezde se neće pojaviti u sredu na njihovoj Skupštini i neće učestvovati u toj izrežiranoj farsi. Znamo tačno svako njihov plan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA