Da je Vujošević odmah izašao sa terena, kazna bi mu bila duplo manja!

Trener crno-belih zbog isključenja na meču sa Krkom moraće da plati 2100 evra, a neće biti na klupi protiv Cedevite

  • 22
KK Partizan - KK Krka, Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Partizan će na utakmici trećeg kola ABA lige protiv Cedevite biti bez prvog trenera - Duška Vujoševića. Trener crno-belih je zbog isključenja suspendovan na jedan meč a uz to će morati da plati 2100 evra.

Vujošević je na meču sa Krkom isključen u trećoj četvrtini posle druge tehničke greške.

Trener Partizana je zbog prve tehničke kažnjen sa 200 evra, zbog isključujuće sa 400 evra, a s obzirom da nije napustio dvoranu odmah po isključenju moraće da plati dodatnih 1000 evra.

Uz to Vujošević će morati da plati 500 evra zbog neprimerenog ponašanja prema sudijima, što ukupno daje cifru od 2100 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan V.

    9. oktobar 2014 | 17:20

    Dule, care, hvala ti za sve, ali daj malo... Pa ti si taj koji, kao papagaj, stalno ponavljaš da smo u finansijskoj krizi a zbog tvojih nepromišljenih poteza i isterivanja neke tvoje pravde hiljade i hiljade evra bacimo svake sezone. Izvini, ali ako treba da se štedi na svemu ajde daj i ti svoj doprinos.

  • grobar do koske

    9. oktobar 2014 | 18:25

    XXAAXXAA..DULE KRALJU,NE MOGU ONI TEBE TOLIKO DA NOVCANO KAZNE,KOLIKO TI NECES DA IM PLATIS..XXAAXXAA..KAO I ZVEZDA U FUDBALU-DO 60 000 000 DUGA..NEKA I OVI IZ ABA VIDE KAKO JE TO,DUZNI A JOS "POSTOJE",TAKO I TI UZ DULE VUJOSEVIC DODAJ "MAG" I NIKOM NISTA,OPET IZ POCETKA..XXAAXXAA.. !!!Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!! SAMO KUKAJ I NASTAVI DA SE ZADUZUJES,ALI DO 160 000 000 DUGA,DA SE ZNA STARIJI..XXAAXXAA.. !!!

  • Mile

    9. oktobar 2014 | 17:31

    Pa dokle vise tog sitnog kaznjavanja.Covek stalno pravi probleme.Treba ga na duze kazniti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA