U Barseloni su bili spremni na sve da bi doveli Nejmara, a znate li šta su uradili?

Tadašnji predsednik katalonskog kluba je opravdao ovaj trošak rečima da su to normalni izdaci kada se potpisuje ugovor sa igračem takve klase

  • 1

Barselona je na svakakve moguće načine pokušavala da ubedi u tom trenutku brazilsko čudo od deteta Nejmara da izabere njih, a ne njhovog večitog rivala Real iz Madrida. To se da zaključiti i po aferi o vrednosti njegovog transfera što je prouzrokovalo ostavkom Sandra Roselja na mesto predsednika kluba, a sada je u javnost isplivala još jedna činjenica.

Katalonski radio "Kadenja Ser" saznao je da je prvi čovek Barselone u tom trenutku organizovao, uoči potpisivanja ugovora, žurku za brazilskog fudbalera i čitavu njegovu pratnju o trošku kluba, a da je račun za tu žurku iznosio 301.000 evra. Roselj je u tim trenucima opravdao ovo bacanje para rečima "da su to normalni troškovi kada se potpisuje ugovor sa igračem takve klase".

Očigledno je da se on vodio time i kada je pokušavao da ubedi Nejmarovog oca da nagovori sina da potpiše za Katalonce, jer se dobro zna da je zbog nepravilnosti i moguće pronevere u tom transferu protiv njega pokrenut postupak pred španskim sudom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA