ĐURIĆ: Osim Lazovića reprezentaciji su potrebna još trojica igrača Partizana!

Predsednik FK Partizan pričao je za "Mocartsport" o dosadašnjem delu sezone crno -belih

  • 15

Prvi čovek Partizana, Dragan Đurić, istakao je da je zadovoljan početkom sezone svojih pulena istakavši da je jedino ljut zbog poraza od Asterasa u Ligi Evrope.

On je u razgovoru za "Mocartsport" istakao da ne želi da stavlja pritisak igračima u Evropi, jer je fokus na domaćem prvenstvu.

Đurić je takođe poručio da mu je drago što se Danko Lazović vratio u nacionalni tim, istakavši da bi poziv trebalo da dobiju i Petar Škuletić, Milan Lukač i Miroslav Vuličević.

- Čestitam momcima na načinu koji predstavljaju klub. Skoro da nema na čemu da im se zameri osim...

- Jedino sam ljut zbog poraza od Asterasa. Grci nisu nikakva ekipa, pričalo se o njima kao o ko zna kakvoj legiji stranaca, a ja vam kažem da je to prosečan tim i da ćemo u u Humskoj 11. decembra, da im vratimo milo za drago - rekao je Đurić za Mocartsport.

On je zatim istakao da je važnije kako ekipa predstavlja klub i državu.

- Zadržali smo prepoznatljiv imidž Partizana na međunarodnoj sceni, ponovo se plasirali u Ligu Evrope i to mora da se poštuje. Naravno, ako se ukaže šansa da se plasiramo dalje – iskoristićemo je, međutim, ne bi trebalo stavljati tako veliki teret na leđa igrača. Neka drže fokus za prvenstvu, neka im povratak titule bude prioritet.

Đurić se zatim osvrnuo i na poziv Danka Lazovića u nacionalni tim

- Drago mi je što se Danko vratio u državni tim. Stabilna je ličnost, ne ponaša se više kao kad je imao hirove sa 18 godina, pozitivno utiče na saigrače i za razliku od većine onih koji su u reprezentaciji odskače i ponašanjem i igračkim kvalitetima. Ne bih da namećem mišljenje, posebno ne tako iskusnom stručnjaku kao što je Advokat, međutim, u reprezentaciji je sigurno imalo mesta i za Petra Škuletića.

- Dečko je na deobi prvog mesta liste strelaca, dao je 12 golova na 13 utakmica kad se računaju sva takmičenja, igra sezonu karijere i sigurno bi bio od pomoći Srbiji. Pogotovu što je rekao da mu je to jedina reprezentacija, da ne bi igrao za Crnu Goru.

- Da budem direktan do kraja: u reprezentaciji bi trebalo da se nađe prostora za Milana Lukača i Miroslava Vulićevića, na svojim pozicijama su najbolji igrači Superlige, doneli bi više opcija selektoru. Sigurno su zaslužili poziv - zaključio je Đurić.

(Telegraf.rs/Izvor: Mocartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IGOKEAC GROBAR

    10. oktobar 2014 | 22:10

    Nek zaigra Tole i dobicemo sve!

  • Rale

    11. oktobar 2014 | 08:43

    Umesto da je ovaj prevarant u zatvoru jer je pokrao i zatvorio mnoge firme a ljude ostavio na ulici .Dug je niz firmi koje je upropasrio kao Optiku Veterinarski zavod Teleoptik Zekstru sebi je dao za pravo da resava probleme reprezentacije on bi malo da sasravlja reprezentaciju.Moze on to jer ima zaledjinu u liku ortaka Tomislava Karadzica koji bi da vodi i dzzavnu politiku on bi nekako sklonio Aleksanbra Vucica .Neka osnuje stranku nek se bavi politikom

  • Realista

    10. oktobar 2014 | 21:59

    Skuletic da zameni Mitrovica ili Djordjevica? Ti si covece slepac.. jedino umesto Lazovica je moguce da Skuletic greje klupu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA