ADVOKAT: Nisam razočaran remijem u Jermeniji, jer se ovi igrači bore za Srbiju!

Selektor reprezentacije Srbije posle remija sa Jermenijom 1:1 pozvao je navijače da podrže tim na narednom meču sa Albanijom

  • 40

Srbija je razočarala u Jermeniji, jer su izabranici Dika Advokata odigrali samo 1:1, a do izjednačenja su stigli golom Tošića u 90. minutu.

Ipak selektor Srbije nije razočaran ovim rezultatom.

- Na kraju nisam razočaran. Ovo je bila utakmica na kojoj smo morali da postignemo gol ranije. Neke stvari loše moramo da ispravimo, ali bilo je dobrih stvari kao što je odbranjen penal Stojkovića - rekao je Advokat.

Selektor Advokat je na pitanje novinara RTS-a Aleksandra Stojanovića šta bi poručio navijačima u Srbiji, rekao:

- Ovi igrači žele da se bore za svoju zemlju, Srbiju, što su i večeras uradili. Podrška navijača nam je neophodna i protiv Albanije, ali i na svakom drugom meču - zaključio je selektor Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    11. oktobar 2014 | 20:49

    Ovaj je pao smarsa. Pa ako je ovo dobro sta onda po njemu nevalja. Dobro je bilo sto je odbranjen penal,izmislio toplu vodu.Doveden je da slusa sta mu se kaze,ko ce da igra.On nezna ni imena igraca a kamoli da ih organizuje.Njemu alhos Lazovic da da gol. Bravo, tako se fudbalska Srbija brise iz fudbalske Evrope.Samo nastavite da zaglupljujete navijace,ocekujte u Utorak vise navijaca iz Albanije,jer ste to i zasluzili.

  • Ćomi

    11. oktobar 2014 | 20:28

    Odlazi i ti i onaj ko te doveo!Drulovic je za tebe kralj

  • Srbin do groba

    11. oktobar 2014 | 23:16

    Što prije Advokat ode to bolje, 1:1 sa Jermenijom je nedopustivo i ovako možemo samo u pm. Vraćaj Antića ljudinu i Srbina, ostali mrš iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA