Niš dočekuje pehar Lige šampiona i Deju!

Najpoželjniji trofej za koji se svake godine bore najbolji fudbalski klubovi Evrope će biti izložen od 13 časova u Šampionskom autobusu na Trgu kralja Milana

  • 0

Nastavlja se Tura trofeja Lige šampiona - posle Novosađana, Nišlije će imati priliku da vide pehar i da se slikaju s njim u svom gradu.

Najpoželjniji trofej za koji se svake godine bore najbolji fudbalski klubovi Evrope će biti izložen od 13 časova u Šampionskom autobusu na Trgu kralja Milana. Zajedno sa trofejom u Niš dolazi i legenda fudbala bivše Jugoslavije i dvostruki osvajač ovog veličanstvenog pehara, Dejan Savićević, ambasador "UniCredit Banke za Turu trofeja UEFA Lige šampiona", koju predstavlja UniCredit.

Zahvaljujući ovom nesvakidašnjem događaju, svi obožavatelji fudbala dobiće priliku da osete atmosferu najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja i da se bar na jedan dan poistovete sa svima onima koji su ovaj pehar držali u svojim rukama. Osim što će moći da se slikaju sa trofejom, posetioci će imati priliku da se slikaju i sa Dejanom Savićevićem.

Osim toga, UniCredit Banka, u saradnji sa kompanijama "Adidas" i "Nisan", organizuje “Mini super ligu”, takmičenje za buduće fudbalske šampione koje će se održati na terenu postavljenom na Trgu kralja Milana. Stoga, povedite i svoje mališane da bodre i navijaju za svoje drugare, kako bi se i oni osećali kao zvezde koje su osvajale ovaj trofej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA