ALBANSKI BEZOBRAZLUK: UEFA nam daje pobedu 3:0!

Mediji u Albaniji već uveliko slave veliki trijumf i korak bliže ka plasmanu na EURO

  • 18
Meč koji će ući u istoriju svetskog fudbala ali ne zbog igre dve reprezentacije Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Mediji u Albaniji posle prekida utakmice između njihove reprezentacije i Srbije u Beogradu uveliko okrivljuju srpske navijače za haos koji se dogodio i prizivaju da im UEFA pokloni pobedu, odnosno, da meč bude registrovan službenim rezultatom 3:0.

- Utakmica između Srbije i Albanije je zvanično otkazana zbog nasilja srpskih navijača. Očekuje se da će Albanija dobiti ovu utakmicu za "zelenim stolom" rezultatom 3:0. Ovime ćemo zadržati prvo mesto u grupi što je važan korak ka plasmanu na EURO 2016. godine - navodi se u jednom od balkanskih medija.

Oni su očigledno zanemarili činjenicu koja je dovelo do incidenata i da je sve eskaliralo kada su njihovi reprezentativci napali Stefana Mitrovića i unapred slave pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokrat

    15. oktobar 2014 | 07:28

    Za to sto su napali Mitrovića dobili bi kartone (žuti ili crveni).Ali utakmica je prekinuta zbog ulaska na teren nekih kojima tu mesto nije...Daj bože da ponove utakmicu.Sve ostalo ce biti nepovoljno za nas.Za njih me baš briga...

  • tatjana

    15. oktobar 2014 | 08:37

    Bednici,jos jedan dokaz da su nesposobni i ponovo na prevaru da dodju do cilja....o boze pogledaj nas vec jednom....

  • Caki

    15. oktobar 2014 | 10:53

    Njima nije do sporta,dosli su s namerom da nas isprovociraju valjda je to jasno i svima.Sad cemo da vidimo koliko su pravedni oni koji to treba da budu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA