NE BOJTE SE ĐENOVE: Moguć novi meč u Beogradu pred praznim tribinama!

Srbija iščekuje konačnu odluku koju bi evropska kuća fudbala trebalo ubrzo da donese povodom nemilih scena na utakmici Srbija - Albanija

  • 21

Incident koji se desio na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Srbije i Albanije uzrokovao je prekid utakmice i novo dizanje strasti povodom političke situacije.

Jasno je bilo dok je ceo svet gledao nemile scene da su se članovi Disciplinske komisije UEFA uhvatili za glave, s obzirom da ih čekaju pune ruke posla.

Kada su u pitanju posledice sportskog aspekta, sve nas u Srbiji zanima: šta će sada biti sa našom reprezentacijom?

Treba odmah istaći da ne bi trebalo da strahujemo od izbacivanja iz kvalifikacija, jer je dvogodišnja uslovna kazna zbog nereda u Đenovi istekla. Tada smo "upoznali" Ivana Bogdanova, koji je i sinoć bio na terenu stadiona "Partizan".

E sad, šta bismo mogli da očekujemo od evropske kuće od fudbala.

Novčana kazna za FSS "ne gine", s obzirom da je naš savez bio organizator meča.

Srbija- AlbanijaFoto: Marko Todorovic

Albanci su prerano počeli sa bizarnim slavljem, jer je rezultat 3:0 za goste malo verovatan. To bi moglo da se desi jedino ukoliko se krivica za sva dešavanja u Humskoj prebaci na Srbiju.

Moguć je i suprotan scenario - da se utvrdi odgovnornost Albanaca u loži i na terenu, i da se pobeda od 3:0 pripiše Srbiji.

Realnije je ipak da se odigra nova utakmica: pred praznim tribinama u Beogradu.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković rekao je da UEFA treba da primi i dopunske izveštaje u toku današnjeg dana, tako da bi posle toga trebalo da očekujemo konačnu odluku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    15. oktobar 2014 | 11:22

    Trebali su nasi reprezentativci da traze da se utakmica prekine jer niko ne moze da garantuje bezbednost! Sta ako sledeci dron doleti sa BOMBOM? da li neko moze da garantuje da nece? Mi smo trebali da budemo ti koji ne zele da se utakmica nastavi zbog straha za sopstvenu bezbednost. Trebalo je odmah isprazniti tribine zbog moguce bombe, malo ubaciti u pricu i podrsku Albanaca ISIS (Islamskoj Armiji) pa opet navrnuti vodu na nasu vodenicu... Ovako smo ispali glupi, nadam se da nece kazniti nas vec Albaniju. Ocigledno je da je to horda divljaka kojima uopste fudbal i nije bio u prvom planu vec im je namera bila provokacije i izazivanje incidenata! Nadam se da ce UEFA to prepoznati i izbaciti Albaniju iz daljneg takmicenja. Ocigledno je da njih fudbal ne interesuje, vec samo politika kojoj nema mesta u sportu!

  • Kk

    15. oktobar 2014 | 10:48

    I onda je Italija bila organizator pa su nas kaznili sada neka kazne ovu gamad

  • Gile srbija

    15. oktobar 2014 | 11:48

    Ako bude pred praznim tribinama .. neka se nasa pobeda proslavi ispred skupstine .i neka dodje 100 000 ljudi da slavi , neka to bude slavlje za anale i neka ceo svet vidi koliko nam znaci ta utakmica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA