PLJUVAČINA ALBANSKIH MEDIJA: Evo šta su četnici uradili našim fudbalerima! (FOTO)

List "Ekspres" uz galeriju fotografija na kojima su povrede albanskih igrača donosi naslov:  "Evo šta su četnici uradili našim fudbalerima". Na pomenutim snimcima jedan od igrača ima izgreban vrat, dok je drugom zalepljen flaster na nosu

  • 26
Fudbalska reprezentacija Srbija - Albanija Foto: Marko Todorović

Albanski mediji optužili su srpske reprezentativce da su odgovorni za jučerašnji prekid meča Srbija - Albanija, a navijače naše reprezentacije da su povredili neke od njihovih igrača.

Uz opširnu priču o incidentu koji se dogodio, navijače koji su ušli u teren nakon početka tuče nazivaju četnicima i navode da je nekoliko igrača povređeno.

Tako list "Ekspres" uz galeriju fotografija na kojima su povrede igrača donosi naslov:

"Evo šta su četnici uradili našim fudbalerima".

Na pomenutim snimcima jedan od igrača ima izgreban vrat, dok je drugom zalepljen flaster na nosu.

Podsetimo, nakon jučerašnjeg prekida utakmice reprezentacija Albanije je tek oko ponoći napustila stadion Partizana. Pod zaštitom skoro 300 policajaca igrači, stručni štab i delegacija iz Tirane je otišla iz Humske 1.

Zanimljivo je da je srpski fudbaler Branislav Ivanović posle utakmice rekao da su naši igrači zapravo sve vreme štitili Albance u svlačionici.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    15. oktobar 2014 | 13:15

    Govorim s neutralne strane da su jedini i iskljucivi krivac za ovo jucer albanci.prvo provokacija sa zastavom kad je srpski nogometas uzea zastavu mirno i imao namjeru da je skloni sa strane divljacki je napadnut od dvojice albanskih igraca.poslije situacija se smiri opet albanski igrac nekoga udara na centru.iskreno braćo slaveni jucer su se vasi nogometasi ponijeli ko istinski sportaši a albanski su dosli sa ciljem da provociraju kako sa zastavom tako i u opce nastalom metezu poslije.Iskreno vecina srba su dobri ljudi ali ih ne vole amerika i eu jer nisu ko albanci da se uvlace za sitne interese ko oni.ovi svi iz regije sta pisu da su srbi divljaci pitam ih kako bi se oni ponili u takvoj situaciji.pozz i nadam se sa sportskog i ljudskog stajalista da vas nece kazniti jer bi to bila velika nepravda.pozz iz hr

  • cile

    15. oktobar 2014 | 12:01

    pa imao je flaster jer mu je puko nos u jednom duelu....cak je i bio prekid da mu se ukaze pomoc....ali siptar je siptar

  • Zlaja

    15. oktobar 2014 | 13:04

    Ma da su ih bar dobro opeglali pa da mi ne bude krivo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA