SINOĆ JE NAPAO MITROVIĆA, DANAS VREĐA: Nisam hteo da "škije" drže našu zastavu!

Reprezentativac Albanije Taulant Džaka, koji je sinoć napao srpskog fudbalera dok je skidao zastavu Velike Albanije s drona, Mitrovića je nazvao škijom, što je u albanskom jeziku pogrdan naziv za Srbe

  • 16
Stefan Mitrović, Srbija- AlbanijaFoto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

Reprezentativac Albanije Taulant Džaka, koji je sinoć napao Stefana Mitrovića kada je pokušao da skloni dron o koji je bila okačena kontroverzna zastava "velike Albanije", nastavlja sa provokacijama na račun reprezentacije Srbije.

On je za portal "Balkanweb.com" Mitrovića nazvao škijom, što je pogrdan albanski naziv za Srbe.

- Nisam hteo da se naša zastava nađe u rukama jednog škije. Morao sam da reagujem i da ga sprečim - rekao je Džaka.

Drugi reprezentativac Albanije Sokolj Cikaleši je za "Goal" istakao da su se plašili za svoj život i da zbog nereda i navijača nisu želeli da nastave meč.

- Nismo se osećali sigurno, tek smo u službenim prostorijama stadiona bili mirni i spokojni, ali su četiri naša igrača povređena u tuči sa navijačima na terenu. Nakon toga nismo bili spremni da izađemo opet na teren i pored toga što je postojala opcija za to - rekao je on i dodao da su se reprezentativci Srbije postavili zaštitnički prema njima.

- Srpski igrači su se zaštitnički postavili prema nama, pogotovo Branislav Ivanović koji nam je i pre utakmice u svlačionici rekao da je ovo samo utakmica. Potez Stefana Mitrovića nas je sve iznenadio - istakao je fudbaler RNK Splita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ズ1枚とピリ辛の

    15. oktobar 2014 | 12:53

    Da sam bio na Mitrovićevomm mestu,stavio bih je u gaće,pa neka vadi :-D

  • fcrslj

    15. oktobar 2014 | 13:44

    Pa ko je ovde lud, njega je iznenadila realcija srpskog igraca. A jeli siptaru, kad bude letela srpska zastava iznad Tirane, kakva ce biti tvoja reakcija. Zapamtite ovo necemo zaboraviti i osveta se servira hladna.

  • IstiniteCinjenice

    15. oktobar 2014 | 12:56

    Shkije su pogrdan naziv za sve Juzne Slovene,mislim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA