MITROVIĆ: Želeo sam da predam dron i zastavu četvrtom sudiji!

- Kao što se jasno vidi na snimcima, nisam imao nikakvu nameru da je zgazim ili bilo šta slično - poručio je reprezentativac Srbije

  • 3
Stefan Mitrović, Srbija- AlbanijaFoto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović koji je dohvatio zastavu "velike Albanije" koju je nosio dron tokom meča na stadionu u Humskoj, poručio je da je želeo da spravu i kontroverznu zastavu preda četvrtom sudiji.

- Ta zastava izazvala je prekid, mi smo želeli samo da igramo fudbal, u jednom trenutku sam video da mogu da je dohvatim i to sam i učinio. Kao što se jasno vidi na snimcima, nisam imao nikakvu nameru da je zgazim ili bilo šta slično. Zastava se čak ni u jednom trenutku nije našla u mojim šakama, nego sam držao onaj konopac, pokušavajući da dohvatim onaj helikopterčić, ili dron, kako god da se zove. Imao sam nameru da sve to odnesem četvrtom sudiji - rekao je Mitrović za "Mozzart Sport".

Ipak, u nameri su ga osujetliti Džaka i Lila.

- Oni su pritrčali da uzmu zastavu i videli ste šta se posle toga događalo. Kapiten Ivanović je posle utakmice dao izjavu u ime svih nas, i niko od fudbalera neće komentarisati ta događanja. Drugi treba da istraže kako se sve ono dogodilo.

Na samom terenu, tvrdi Mitrović, ništa nije bilo sporno.

- Za vreme meča nije bilo nikakvih provokacija i teških reči. Kada su počeli incidenti, niko od albanskih igrača mi nije ništa prigovorio. S nekoliko njih sam igrao zajedno po Evropi, pričali smo, sve je bilo korektno.

(Telegraf.rs/Izvor: Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakas

    15. oktobar 2014 | 17:45

    Мислим да је јасно да је хтео да склони спорни предмет због кога је настао прекид како би се игра наставила. Мислим да су Шиптари очекивали бурнију реакцију од навијача али и од играча (очекивали су да ће цепати или шта већ).

  • Lioo

    15. oktobar 2014 | 17:58

    Sta god i kako god, ispao si heroj i fer igrac.

  • Dragan

    15. oktobar 2014 | 18:53

    Ja sam stajao izmedju klupa siptara i SRBIJE ... radio... mogao si i meni srbine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA