NIKOLIĆ: Drinčić je postao specijalista za derbije!

Evo prvih utisaka trenera Partizana, ali i trenera Crvene zvezde po završetku 147. večitog derbija

  • 3
FK Partizan - FK Crvena Zvezda, Marko Nikolić Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Fudbalerima Partizana pripala je pobeda u prvom derbiju u sezoni, a njihov trener Marko Nikolić zamera im samo na prikazanoj igri u prvom poluvremenu.

Nikolić je čestitao igračima na "najslađoj pobedi za svakog navijača Partizana".

- Čestitke Idu igračima Partizana, ovo je najslađa pobeda za navijače. Možda je bilo nekih praznih minuta na obe strane, ali ne previše.

- U prvom poluvremenu nismo radili osnovne stvari koje smo dogovorili. Ali to nije bio Partizan, koji je u drugom poluvremenu dao gas. Partizan je slavio, još jednu pobedu u nizu, najveću, kad se pobedi najveći rival, a to Zvezda jeste svakako. Zahvaljujem navijačima sa Juga, Zapada i Istoka. Podrška u zadnjih pola sata je nešto što daje igračima snage da se bacaju za svaku loptu - rekao je Nikolić i podvukao:

- Ništa nije gotovo, kao i kad sam rekao pre utakmice. Mi imamo četiri boda, ali i Vojvodinu koju stalno zaboravljamo. Da ne zaboravimo zlato Partizana Andriju i Danila, pod uslovom da se tim blagom upravlja, ali ne u Nemačkoj i Francuskoj za mesec-dva ili šest.

Škuletićeve propuštene šanse nisu nešto za čime žali Nikolić.

- Ne žalim, sad je vreme za radost. Imali smo stopostotne šanse i trebalo je ta lopta da završi u mreži. Driničić je postao specijalsta za večite derbije.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović poručio je da nema razloga da kritikuje Luku Jovića, koji je u prvom poluvremenu promašio dve izgledne šanse.

- On je promašio nešto što nije smeo, ali to je fudbal.Nema razloga da ga kritikujem. Partizan ima jako dobar, iskusan tim koji igra već godinu dana zajedno, i to iskustvo je došlo do izražaja u drugom poluvremenu. Igrali su na Lazovića i Pantića, ali to je za analizu. Imam šta da kažem svojim igračima - rekao je Lalatović i poručio da je prvenstvo je dugo, kao i da ne treba otpisivati Vojvodinu.

- Krilni igrači napadači Partizana su dobro napadali prostor. Napravili smo faul nad Lazovićem, jeste Drinčićev gol, jeste bomba, i Partizan je uspeo da slavi, ali nismo stigli da postignemo taj izjednačujući pogodak. Čestitam Partizanu na pobedi - poručio je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stankela

    19. oktobar 2014 | 02:09

    Večeras pijanstvo!

  • Dejan B.

    18. oktobar 2014 | 22:08

    Pobediti Bešiktaš i uzeti 200.000e-da se preživi,burazeru

  • KEKEC

    19. oktobar 2014 | 11:55

    Davno sam napisao u jednom komentaru, kada je dolazio u Partizan, da je Nikolić dobar trener. Neki se složiše a većina ne. Rad i rezultati rada, odredjuju ocenu kvaliteta trenera. Ako se ne varam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA