SUKOB BOSANČIĆA I ILIĆA U TUNELU: 'Ajde da ih iskidamo, vidite da ne znaju ništa!

Vezista Zvezde navodno preterao dok je bodrio saigrače, a Ilić je bio tu da mu očita bukvicu * Veće sukobe sprečio sudija Mažić

  • 17

Ima nešto u tom tunelu u Humskoj! Nakon što je jedan navijač Partizana skakao po njemu i vređao trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, koji ga je zatim opsovao, pojavila se i informacija da je na poluvremenu večitog derbija došlo do sukoba između Miloša Bosančića i Saše Ilića.

Kako Blic saznaje Bosančić, nekadašnji fudbaler Partizana, a sada Zvezde, je preterao dok je bodrio saigrače, a to se kapitenu crno-belih nije svidelo.

- 'Ajde, bre, da ih izgazimo, vidite da ne znaju ništa - navodno je Bosančić, uz pominjanje psovke, rekao saigračima da bi na njega nasrnuo čitav Partizanov sastav:

- Kako te nije sramota da pričaš tako nešto, pa do juče si ovde jeo hleb, a sada pališ vatru. Šta je s tobom, da li si normalan - navodno je rekao Ilić.

Vrlo brzo, u celu priču su se uključili i Zvezdini fudbaleri, a veći sukob sprečio je sudija Milorad Mažić. Nakon prespavane noći, Ilić je pokušao da spusti loptu čime je indirektno potvrdio sukob.

- Šta je bilo, bilo je. Među nama sada nema nikakvih problema. Derbiji uvek donose veliki naboj, a on je u žaru borbe možd amalo izgubio glavu. Miloš je dobar momak, znam ga odranije i nema potrebe da se priča nastavlja - rekoa je Ilić za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krsta

    20. oktobar 2014 | 09:13

    Босанчић је увек и свугде био магарац по понашању, зато ништа и није постигао у каријери...нити ће!

  • Нолр

    20. oktobar 2014 | 09:28

    Звездаш сам.А,Саша Илић је пример како би требали да се понашају капитени та два наша клуба.Никад запаљива,никад поцењивачка изјава.

  • Gile srbija

    20. oktobar 2014 | 08:27

    Sale je gospodin čovek za tog malog seljačića koji se dodvorava igračima i navijačima..Taj da je valjao ostao bi u Partizanu,a kako vidim bio je jedan od najgorih u Zvezdi!Nikad taj igrač neće biti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA