Nedović nije ni izlazio na parket, sjajna rola Kuzmića!

Srpski bek se odlukom trenera nije pojavio na parketu u pobedi nad Klipersima, a razlog bi mogao biti u tome da trener ne želi još uvek da ga optereti obzirom na njegovu prethodnu povredu. Drugi Srbin iz Voriorsa bio i više nego dobar

  • 0

Nakon što je u prethodnom pripremnom meču bio odličan na terenu i drugi strelac svog tima, Nemanja Nedović se nije pojavio na parketu prethodne večeri kada je njegov Golden Stejt u još jednom predsezonskom meču ostvario novu pobedu, ovog puta protiv LA Klipersa 125:107.

Srpski reprezentativac i dalje odlukom trenera igra po nekom pravilu svaki drugi meč, verovatno je glavni strateg Vorirorsa ne želi da preoptereti igrača koji je do pre mesec dana nosio gips na nozi.

Sa druge strane, drugi Srbin u dresu ekipe iz San Franciska, Ognjen Kuzmić, dobio je veliku minutažu i imao sasvim solidan učinak. Čak 27 minuta je proveo na parketu proveo je momak iz Republike Srpske i za to vreme zabeležio 8 poen uz šut iz igre 4/5, ali je zato domininirao ispod koša ostvarivši čak 10 skokova, od čega 9 u odbrani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA