RONALDO: I Mesi je blizu Raulovog rekorda

Fudbaler madridskog Reala nadomak je obaranja još jednog rekorda

  • 7

Nije uspeo kao igrač Mančester junajteda, ali jeste kao madridskog Reala. Kristijano Ronaldo je postigao svoj prvi gol na "Enfildu", stadionu Liverpula. "Kraljevići" su se susreli sa "crvenima" i ubedljivo ih pobeili 3:0.

To je ujedno i najteži potez Liverpula u evrokupovima na svom stadionu, a Portugalac je postigao prvi gol na meču.

- Poseban je osećaj zbog ovog gola jer je prvi koji sam postigao na "Enfildu". Ponosan sam zbog toga. Osvojili smo tri boda i ovo je bila čudesna utakmica. Znali smo da će utakmica ovde biti jako teška, ali smo igrali fantastično pogotovo u prvom poluvremenu, i zaslužili smo pobedu - rekao je Ronaldo.

Pogodak iz 23. minuta bio je 70. koji je zvanično najbolji igrač sveta postigao u Ligi šampiona. Fali mu još jedan da se izjednači sa slavnim Raulom, i imao je još nekoliko prilika u Liverpulu za to.

- Ne mislim o tome. Znam da ću jednog dana postaviti novi rekord, a ako to nije bilo večeras, biće neki drugi put. I Mesi je veoma blizu, takođe. Ovo je timska igra. Imamo devet bodova i prošli smo 75 odsto takmičenja u grupi - zaključio je Kristijano Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EU

    23. oktobar 2014 | 00:11

    Samo mi je zao sto ce rekord jedne legende oboriti maneken i pokretna reklama, pa kako moze jedan igrac koji ne ucestvuje u odbrani da bude jednak sa Raulom koji se po terenu kretao gde god je trebalo, a veceras je Liverpul imao minimum 3 100% sanse ali jbg, verovatno se paralizovali od strah

  • Fc Barselona

    23. oktobar 2014 | 10:24

    Fan sam Barselone ali iskreno ova dva igraca trenutno ne mogu da se porede...Mesi kao da polako postaje sit svega i ne pruza partije kao nekad,manje daje golove,slabo se krece,cak je vec polako u senci Neymara...Dok s druge strane Ronaldo nije normalan vise...4 god zaredom drzi neverovatnu formu,ima ga svuda,prespreman je.Ove godine po meni opet je osigurao zlatnu loptu jer realno nema boljeg na planeti koliko god ga ne podnosili...

  • Milos Simic

    23. oktobar 2014 | 19:45

    Evo ga jos jedan pametnjakovic. Ronaldo pokretna reklama, covek daleko najspremniji sportista. Ali dobro ti verovatno imas nesto u glavi sto ja nemam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA