LALATOVIĆ: Luković bi sutra potpisao za Zvezdu, ali sve je na upravi!

Trener crveno-belih govorio o narednom meču protiv Donjeg Srema, ali i eventualnom potpisu iskusnog defanzivca

  • 2

Samo pobeda protiv Donjeg Srema mogla bi donekle da ''opere'' fudbalere Crvene zvezde nakon poraza u 147. večitom derbiju, a prema rečima trenera srpskog šampiona to neće nimalo biti lak zadatak.

Pogotovo što na Marakanu (subota 18) dolazi ekipa koja je prošle sezone šokirala zvezdu golom u nadoknadi vremena za 2:2.

- Posle derbija nama je svaka sledeća utakmica najteža. A Donji Srem je ozbiljan tim, ima novog trenera, poštujem Darka Spalevića, Radeta Krunića, Đura Zeca. Prošle godine su, uostalom, ovde igrali nerešeno i to nas opominje - istakao je Lalatović koji se još jednom osvrnuo i na stanje oko Lukovića:

- Lune trenira sa nama. Razgovarali smo, pokazao je želju da se vrati. Sad ostaje da se dogovori sa upravom. On bi sutra potpisao i ovde završio karijeru. Sve je na upravi. Spreman je 100 odsto.

Mladi stručnjak osvrnuo se i na situaciju sa Vukanom Savićevićem, odnosno zašto vezista, koji je počinjao nekoliko utakmica, sada ne igra.

- Vukan je dobijao šansu kod mene više nego kod drugih trenera. Igrače vrednujem po učinku, a Savićević se u prvih par kola nije snašao, nije uspeo da postigne gol, da "namesti" gol, pa na njegovom mestu sada igra Ristić - jasan je bio Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobro obavesten

    24. oktobar 2014 | 16:31

    Danas je bio blagi haos na Mari.Igraci u potaji traze plate kojih nema na vidiku a strah od Donjeg srema je prisutan jer je ekipa bezvoljno trenirala .

  • KEKEC

    24. oktobar 2014 | 18:19

    Radi li dr Terza, ili je na prinudnom odmoru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA