BIKINI DUEL! Seksi profesorka protiv seksi doktorke, šta mislite ko je pobedio? (FOTO)

Na državnom prvenstvu u bikini fitnesu srele su sve Ana Đorđević i Maja Pavlović, a ko je odneo pobedu pogledajte na fotkama i u tekstu

  • 22

Protekle subote Dom Sindikata u Beogradu je "goreo". Održano je prvenstvo Srbije u bodibildingu, fitnesu, bodifitnesu i bikini fitnesu.

Naravno, najveće interesovanje vladalo je za kategoriju bikini fitnes, a pogotovo u konkurenciji do 165 cm gde je viđen duel najseksi profesorke Srbije Ane Đorđević (24) i najseksi doktorke Maje Pavlović (24) o kojoj su pisali i britanski mediji poput Dejli mejla.

Bio je to prvi susret na bini njih dve, a pobedu je odnela debitantkinja Ana Đorđević, dok je Maja Pavlović zauzela drugo mesto.

Očekivalo se da će Ana nastupiti u kategoriji više od 165cm, ali pošto je bila na granici, svrstali su je u nižu kategoriju gde već godinama dominira seksi Maja, ne samo kod nas, već i na Balkanu, dok je u Evropi bila treća.

Bilo je fenomenalno videti na bini te devojke koje su inače odlične studentkinje matematike i medicine,  koje će jednog dana postati uspešna profesorka i doktorka.

I nema sumnje da će ovo biti sigurno i u budućnosti veliki duel dve konkurentkinje.

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA