BALOTELI, BEJL I PEDRO: Koji od ova tri transfera vam deluju kao nemogući?

Britanski mediji uvereni da će ova trojica fudbalera promeniti klubove u januaru

  • 0

Bez obzira što se  navršilatek polovina jesenje sezone već su krenule spekulacije ko će biti zvezde januarskog prelaznog roka, a neverovatne informacije nam stižu iz Engleske čiji novinari navode da će klubove da promene Mario Baloteli, Geret Bejl i Pedro.

Liverpul očigledno više nema strpljenja sa Super Marijom i stoga su spremni da ga se odreknu. Italijan se još nije upisao u listu strelaca u PL, ali je Napoli spreman da ponudi 10 miliona funti, iako su Redsi Milanu platili 16. Ukoliko ga prodaju, Liverpul će novac uložiti na dovođenje Saida Berahina iz VBA.

O eventualnom prelasku Gereta Bejla iz Reala u Junajted Telegraf je već ranije pisao. Tadašnje informacije su se izgleda pokazale kao osnovane jer je transfer Velšanina ponovo aktuelizovan. Bejl bi na Old Traford trebalo da stigne za 90 miliona funti, uz nedeljnu platu od 300.000 funti.

Trener Reala Karlo Anćeloti je navodno spreman da izgubi Bejla jer je i te kako zadovoljan partijama koje pruža Isko, a i čelnici Madriđana ne bi imali ništa protiv da se odreknu najskupljeg transfera u istoriji. Cilj su ispunili, Bejl im je pomogao da osvoje LŠ.

Dolazak Nejmara i Suareza u Barselonu značilo je da će se na klupu preseliti Pedro, ali bi Španac mogao na zimu i da napusti Kamp Nou. Navodno, Arsenal je već započeo pregovore oko njegovog potpisa, a Barsa bi trebala da zaradi oko 25 miliona funti.

I Čelsi i Liverpul su bili zagrejani da ga dovedu, ali je Arsenal očigledno bio najbrži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA