Ko je Mihajlo Andrić, vredni momak koji ničim nije zaslužio da ga Vujošević davi na terenu?

Mihajlo Andrić je sigurno poslednja osoba koja je zaslužila ovakav napad Duška Vujoševića

  • 50

Mihajlo Andrić se ni kriv ni dužan našao u žiži javnosti.

Ovaj košarkaš Partizana bio je nova meta ispada trenera crno-belih, Duška Vujošević. Naime, po završetku utakmice između crno-belih i Hapoela trener srpskog šampiona nasrnuo je i fizički i verbalno na Andrića i to sve posle partije u kojoj je Andrić postigao 12 poena, imao četiri skoka, šest asistencija i indeks korisnosti 19 (o angažovanosti je suvišno i govoriti).

Ali izgleda da su dva diskutabilna faula koja su svirana Andriću u finišu meča bila razlog da Vujošević ovako reaguje i napadne Andrića. Evo šta sve treba da znate o ovom momku.

U pitanju je momak rođen 1994. godine, koji igra na poziciji beka. U Partizanu je od 2008. godine, a u prvi tim je prekomandovan 2012. godine.

Od prošle sezone ima malo ozbiljnju ulogu u redovima srpskog šampiona, da bi od ove sezone postao jedan od veoma bitnih igrača za Partizan. Karakteriše ga veoma dobar šut za tri poena, a ima zapažene uspehe i sa reprezentativnim selekcijama.

Pored košarkaških kvaliteta, treba nešto reći i o tome kakav je Andrić momak.

U pitanju je veoma mirna, povučena i pre svega nekonfliktna osoba, što pokazuje i njegova reakcija posle napada na Vujoševića, kada je sve mirno prihvatio. Do sada u karijeri nije imao nikakve ispade niti bilo kakve sukobe na košarkaškim mečevima.

Videćemo kakva će biti reakcija Andrića posle ovog incidenta, ali je sigurno da bi njegov odlazak iz kluba (što bi bilo normalno posle ovakvog gesta Vujoševića) bio veliki udarac za već dovoljno oslabljeni Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dking

    29. oktobar 2014 | 21:15

    A što bi to bilo normalno da ode iz kluba? Mnogo je adrenalina u današnjem sportu a pogotovo kod profesionalaca. Takve stvari se dešavaju stalno i svuda, doduše Duletu češće nego ostalima, ali ne vidim da se neko kad se ohlade glave nešto buni. Ne bih da branim Duleta, to je nemoguće, niti on ima potrebu za tim da bude branjen, ali čudna je ta koincidencija praćenja svakog njegovog lošeg poteza i zanemarivanja dobrih rezultata od momenta vaskrsavanja flaš tima sa crveno-belim prugama.

  • Bulidža

    29. oktobar 2014 | 21:11

    Vujoševiću odlazi

  • anonimus

    29. oktobar 2014 | 21:43

    a odbranu u zadnjem napadu kako je odigrao? zasto ste toliko svi protiv duleta....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA