KARADŽIĆEV TAJNI PLAN: Ako UEFA odbije žalbu FSS-a, on podnosi ostavku?

Ukoliko u Evropskoj kući fudbala ne uvaže predlog našeg Saveza da se odigra nova utakmica protiv Albanije u Beogradu pred praznim tribinama, prvi čovek FSS će se povući sa te funkcije

  • 19

Uskomešala se srpska javnost nakon presude Disciplinske komisije UEFA povodom događaja na meču Srbija - Albanija, a kao bomba je odjeknula informacija da će se zbog toga Tomislav Karadžić povući sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, što se na kraju nije dogodilo.

Prvi čovek srpskog fudbala je, prema nekim izvorima, ozbiljno razmišljao o tome da podnese ostavku, ali to ipak nije učinio. Međutim, Karadžić je samo odložio termin i odlučio da sačeka šta će u Evropskoj fudbalskoj uniji odluiti povodom žalbe našeg Saveza na prvobitnu odluku.

Prema saznanjima "Naših novina", predsednik FSS-a će, u slučaju da UEFA odbije žalbu i ne dozvoli igranje novog meča u Beogradu bez prisustva publike, podneti ostavku na mesto predsednika.

I dok svi u Srbiji željno iščekuju da li će evropska kuća fudbala uvažiti našu žalbu, mada je to vrlo retko činila u prošlosti, ovim bi mogli da budu najzadovoljniji ljudi u Crvenoj zvezdi koji već mesecima vrše pritisak na Karadžića da se povuče sa svoje pozicije, a poslednje na tu temu što se pojavilo jesu reči Zvezdana Terzića da je Karadžić već bivši predsednik i da bi neko o tome trebalo da ga obavesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pravda

    30. oktobar 2014 | 07:24

    Ispada da samo UEFA moze pomoci da ovaj ode!

  • Cobe

    30. oktobar 2014 | 08:41

    Sramno vodjenje politike protiv Karadjica! Nikada ne bih podneo ostavku u ovakvim okolnostima. Dokazao bih da mozemo na EM i pored svih problema koji nam prete!

  • Karakter

    30. oktobar 2014 | 09:03

    Slab je njemu karakter da bi dao ostavku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA