DRAŽIĆ HTEO DA SE IZVINI GROBARIMA? Posle vređanja, ne želim ništa da pričam!

Napadač Romantičara, koji je ponikao u Humskoj, očigledno nije dobro shvaćen na južnoj tribini

  • 7

Kada je u 40. minutu meča Partizana i OFK Beograda Dejan Dražić otrčao na Jug, nakon postignutog gola, krenule su salve uvreda za napadača Romantičara koji je ponikao u crno-belom dresu.

Mnogi su mislili da je Dražić došao podno tribine kako bi provocirao jer nije dobio adekvatnu priliku u Humskoj, ali izgleda da je napadač samo hteo da se izvini Grobarima.

- Nisu me razumeli i to me baš iznenadilo. Pogotovo vređanje sa tribine jer ja nisam proslavio gol. Posle vređanja sa Juga ne želim ništa da pričam - rekao je napadač OFK Beograda.

Podsetimo, Partizan i OFK su u sredu odigrali zaostali meč 7. kola JSL. Pobednika nije bilo što je drugi uzastopni kiks srpskog vicešampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    30. oktobar 2014 | 12:14

    Sta se kog mog, bunite. Decko je dobro igrao, dao lep gol i ima potpuno pravo da ga proslavi. Mozes misliti, dao gol Partizanu. Kako se samo usudio? Inace da se razumemo, ja sam matori partizanovac jos od 1962.

  • sasa s

    30. oktobar 2014 | 09:02

    kazes nisi proslavio gol,a zatrcao si se da preskocis reklamne panoe kao sumanut.decko dao je i Jovancic proslo kolo gol pa je pokazao postovanje,ono sinoc je svakom delovalo kao pravokacija

  • ofk

    30. oktobar 2014 | 15:55

    U ovoj zemlji je sve nakaradno.Decko igra za OFK stekao nekakvo ime u OFK usao u mladu reprezentaciju i sad se on nekom izvinjava sto je dao gol.....treba da se izvini navijacima ofk beograda sto nije proslavio gol sa njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA