Nikada nećete pogoditi ko je predvodio OFK Beograd kada je poslednji put uzeo bodove Partizanu! (FOTO)

TIm sa Karaburme pre ovosezonskog remija u Humskoj, poslednje bodove i to sva tri protiv crno-belih osvojio je 2006. godine

  • 2

Fudbaleri Partizana i OFK Beograda odigrali su nerešeno 1:1 u zaostalom meču Jelen Superlige, a ovaj rezultat za romantičare je na neki način istorijski, jer su posle 17 vezanih poraza od crno-belih uspeli da uzmu bod.

Poslednji put tako nešto se dogodilo u sezoni 2006/07, kada je na Omladinskom stadionu OFK Beograd otkinuo bod Partizanu 1:1, a strelac pogotka za domaćina bio je Miloš bajalica, a za crno-bele Darko Maletić!

Tim sa Karaburme na tom meču predvodili su sadašnji trener Crvene zvezde Nenad Lalatović i njegov pomoćnik Vidak Bratić, koji su svojevemeno činili odbrambeni bedem crveno-belih.

Osim njih dvojice postoji još nekoliko igrača u tom timu OFK Beograda, koji imaju vezu sa večitim rivalima - golman je bio Radiša Ilić, sada trener čuvara mreže crno-belih, Stefan Babović, Ajazdin Nuhi i Ivan Stevanović su svojevremeno nastupali za klub iz Humske, dok je Đorđe Rakić sada prvi napadač Crvene zvezde.

Za romantičare je nastupao i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, koji je nedavno otkrio za koga navija, dok crno-beli dres nosio Miloš Bosančić, današnji fudbaler Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    30. oktobar 2014 | 17:07

    Au kakva ekipa Ofk Beograda! Pa ovaj tim da su zadrzali dve gidine igrali bi Ligu Evrope

  • sharlo

    30. oktobar 2014 | 15:55

    Pa Milos Bajalica je igrao u Zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA