Partizan će još jedan meč ove sezone igrati sa greškom na dresu!

Marketinški tim i uprava kluba iz Humske nisu još uspeli da iskoriste Partizanov plasman u Ligu Evrope i dovedu generalnog sponzora

  • 22

Posle plasmana fudbalera Partizana u Ligu Evrope u baražu sa Nefčijem, pojavila se informacija da su crno-beli osim uspeha na sportskom planu uspeli da privuku i azerbejdžansku naftnu kompaniju Sokar, da postane generalni sponzor kluba iz Humske.

Ovu informaciju brzo je demantovao predsednik Dragan Đurić, ali i otkrio da crno-beli pregovaraju oko sponzorstva sa dve evropske banke.

- Azerbejdžanci nisu opcija. Sve ono što se pojavljivalo u medijima nije tačno. Jedina istina je da pregovaramo sa dve evropske banke o generalnom sponzorstvu. Verujem da ćemo se uskoro dogovoriti - rekao je Đurić početkom septembra za "Alo".

Međutim, priče o dovođenju sponzora ubrzo su pale u drugi plan, verovatno posle neuspelih pregovora, ukoliko ih je uopšte i bilo, pa će crno-beli protiv Vojvodine odigrati još jedan meč ove sezone sa "greškom" na dresu!

Uprava i marketinški tim crno-belih na čelu sa direktorkom Snežanom Filipović nisu uspeli da iskoriste povoljan momenat, da uspeh na fudbalskom terenu pretvore u pobedu i van njega u onom najvažnijem smislu - finansijskom.

Ugovor sa poslednjim generalnim sponzorom crno-belih, kompanijom "Karlsberg Srbija", koji je potpisan 2012. godine, istekao je na početku ove sezone, a da li će i kada direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović pronaći novu kompaniju, koja će stati iza kluba iz Humske ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    2. novembar 2014 | 11:06

    Sta je do sada uradila snezana filipovic za partizan? Terajte tu nesposobnu iz kluba odma!!!!

  • 31

    2. novembar 2014 | 11:33

    Bruka i sramota šta se radi i ko je sve na platnom spisku FKP, ova Sneža ima veću platu od Saše Ilića a ništa ne radi samo se slika kao starleta.

  • Čuburac

    2. novembar 2014 | 12:57

    Da je bar iskoristila"tabananje"po splavovima da dovede nekog sponzora, nego žali Bože što prima 5-6 soma€ za 0%rada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA