Partizan u Azerbejdžanu nije samo ušao u Ligu Evrope, već dobio i novog sponzora?

Naftana kompanija "Sokar", koja je između ostalog sponzor Nefčija i Atletika iz Madrida, ozbiljno je zainteresovana da sklopi ugovor sa crno-belima, a pominje se suma od 1.500.000 evra

  • 6

Plasman Partizana u Ligu Evrope mogao bi da crno-belima donese novog generalnog sponzora i to inostranog, kao i veoma unosan ugovor. Azerbejdžanska kompanija "Sokar", inače državna naftna firma, trebalo bi uskoro da sklopi sponzorski ugovor sa vicešampionom Srbije.

Kako saznaje "Informer", rukovodstvo tima iz Humske vodi ozbiljne preogovore sa čelnicima naftnog giganta, a za sada se pretpostavlja da bi ugovor bio sklopljen na dve godine tokom kojih bi crno-beli dobili čak milion i po evra.

Da stvar dobije pomalo na bizarnosti "Sokar" je sponzor i Nefčija, ekipe koju su fudbaleri Partizana izbacili u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a tom prilikom je upriličen sastanak između predstavnika srpskog tima i azerbejdžanske kompanije.

- Jedan od članova uprave Partizana ugovorio je sastanak sa predstavnicima "Sokara" i obavljeni su prvi pregovori. U ovom trenutku dogovor se nalazi veoma blizu realizacije, a možda sve bude završeno do kraja nedelje. Planirano je da to bude ugovor na dve godine, a Partizan bi dobio 750.000 evra po sezoni, dok bi ime kompanije bilo na prednjem delu dresa - kazao je za "Informer" izvor blizak crno-belima.

Da je ova priča itekako realna potvrdio je i generalni sekretar kluba iz Humske Darko Grubor, koji je rekao da bi uskoro trebalo da klub dobije generalnog sponzora, ali nije želeo da govori o kome je reč.

- Imamo nekoliko ponuda za ozbiljna sponzorstva i nadam se da će uskoro biti ozvaničena saradnja sa nekim od zainteresovanih. To je sve što mogu da kažem u ovom trenutku - rekao je Grubor.

Pomenimo da su prethodne sezone crno-beli  nosili na dresovima reklamu za "Lav" pivo, kao deo sponzorskog ugovora sa kompanijom "Karlsberg", a da su u okviru te saradnje promenjene stolice na stadionu. Inače, azerbejdžanska kompanija je jedan od sponzora i Atletiko Madrida, šampiona Španije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA