ALARM! Udarac za Srbiju pred derbi sa Danskom!

Novi problemi za srpskog selektora i to svi na spoljnim pozicijama u odbrani, a očekuje nas najvažniji meč u kvalifikacijama za šampionat "starog kontinenta"

  • 9

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov pauziraće najmanje mesec dana zbog povrede lista, rekao je menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini.

Kolarov se povredio u nedelju, na zagrevanju uoči gradskog derbija sa Junajtedom i propustiće 14. novembra utakmicu sa Danskom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope i četiri dana kasnije prijateljski meč sa Grčkom.

- Mangala će biti u konkurenciji za sutrašnji meč. Kolarov ima povredu lista i biće van terena najmanje mesec dana - rekao je Pelegrini na konferenciji za medije.

Kolarov je ove sezone odigrao devet utakmica za Siti, ali neće biti u konkurenciji za sutrašnji duel sa CSKA, ni za meč protiv Bajerna 25. novembra, kao ni za duele u Premijer ligi protiv Kristal Palasa, Svonsija, Sautemptona i Sanderlenda.

ŠTA SE DEŠAVA SA SRPSKIM BEKOVIMA

Selektor Srbije Dik Advokat imaće ogromnih problema oko sastavljanaj tima za možda i najvažniji meč naše selekcije u kvalifikacijama za EURO, naročito na spoljnim pozicijama u odbrani.

Odavno je poznato da za tu utakmicu neće moći da računa na dvojicu igrača koji pokrivaju desnu stranu terena Dušana Bastu i Antonija Rukavinu, tako da je na toj poziciji ostao samo sa Branislavom Ivanovićem i Nenadom Tomovićem, a sada je peh doživeo i standardni levi bek i zamenik kapitena.

Njegovu poziciju bi možda mogao u tom duelu da zauzme Duško Tošić, jedan od najboljih bekova u Turskoj i redovno ime na spisku Dika Advokata.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zullu

    4. novembar 2014 | 15:07

    Koje pravo imamo da kazemo derbi?Znate li sta je derbi?Zivimo u nekim zabludama...

  • iskreni navijac

    4. novembar 2014 | 15:54

    Dok ne odu karadzici,terzici i djruici i slicni iz naseg fudbala....do tad vise ne pratim fudbal na nasim prostorima... Zgadilo mi se vise tog lopovluka, nikad nam ne igraju najbolje...nenormalno stanje totalno...

  • Rale

    4. novembar 2014 | 15:34

    Srpski fudbal ozdravice onda kad iz njega odu krivci za stanje u kome se nalazi.Tesiv je veoma lako.Iz fubdala otarasiti se ne ljuvdi ne strucnjaka.Resiti se Karadzica Lekovica Djurica Terzica.Vratiti trenera svih trenera Radomira Antica na da sve coveka od struke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA