Tošiću Englezi oduzeli pasoš, CSKA razmišlja o žalbi!

Neprijatno iskustvo za našeg fudbalera i njegov klub po dolasku u Mančester

  • 5

Moskovski CSKA razmišlja o podnošenju žalbe povodom neprijatne situacije pred meč Lige šampiona sa Mančester Sitijem u Engleskoj.

Naime, fudbaleru "armejaca" i našem reprezentativcu Zoranu Tošiću na aerodromu prvobitno nije dozvoljeno da nastavi sa saigračima put ka hotelu u Mančesteru, jer nije imao adekvatnu vizu.

Tošić je u Mančester stigao sa "tranzitnom" vizom koja podrazumeva presedanja na aerodromima, ali je kao igrač Mančester junajteda dobio "radnu" vizu, koju nije imao kod sebe.

Iz moskovskog kluba tvrde da je engleski konzultat savetovao da srpskim državljanima nije potrebna viza, i da bez nje mogu na aerodromu dobiti odoborenje za boravak u zemlji na 48 sati.

- Sasvim dovoljno vreme za nas. Tošiću je izdata tranzinta viza, ali su se graničnici oholo poneli prema nama, umislivši da je Tošić došao da radi na crno. Tek posle su shvatili da je igrač CSKA. Dugo smo se raspravljali - poručio je direktor kluba Roman Babajev.

Međutim, srpskom reprezentativcu je bilo zabanjeno da nastupi na "Etihadu".

- Još su mu i oduzeli pasoš, to se nikad nije desilo. Kontaktirani su emigraciona služba, srpski konulat i ruska ambasada, da bi na kraju doneli odluku da Tošić čak ne sme ni da bude na stadionu, već da mora da odgleda utakmicu u hotelu. Još razmišljamo o žalbi - istakao je Babajev, dok se u medijima potencira priča da je ovo sve bilo unapred isplanirano jer je Tošić jedan od najopasnijih igrača CSKA.

Moskovska ekipa je slavila nad Sitijem rezultatom 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    6. novembar 2014 | 12:27

    pustite ih neka kukaju, dovoljno su kažnjeni..pelegrini je običan tuljan od trenera !!

  • Marko

    6. novembar 2014 | 12:02

    Podli i licemerni englezi koji patoloski mrze Srbe i sluze se bukvalno svakakvim metodama nepojmljivim zdravom razumu kad pozele da postignu svoj rpljavi interes. Ali plan im nije uspeo jer ih je CSKA razvalio. Tako im i treba, a pored CSKA i nasa ambasada u Britaniji bi trebalo da tuzi engleze zbog ovakvog maltretiranja i sikaniranja naseg naroda.

  • Kalimero

    6. novembar 2014 | 12:18

    Ne znam kako to ide sa fudbalerima,ali svako ko ima srpski pasoš treba da ima vizu za Englesku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA