SUAREZ: Da sam se ja sapleo kao Džerard, ne bih više igrao fudbal! (VIDEO)

Bivši napadač Liverpula progovorio o trenutku kada je njegov bivši kapiten napravio grešku koja je na kraju njihov tim koštala osvajanja šampionaskog pehara posle više od 20 godina

  • 2

Luis Suarez i Stiven Džerard su bili veoma bliski dok je Urugvajac bio član Liverpula, a njih dvojica su zajedničkim snagama uz pomoć ostalih saigrača prošle sezone vukli "crvene" i doveli blizu osvajanja titule posle više od 20 godina.

Međutim, trenutak koji im je oduzeo titulu bilo je saplitanje Stivi Džija u meču sa Čelsijem kada je Demba Ba postigao gol koji je praktično odneo šampionski pehar na "Etihad". To je momenat koji će teško moći da zaborave svi navijači kluba sa "Enfilda", a upravo je njega pomenuo urugvajski napadač u svojoj novoj knjizi "Preći granicu".

- Da sam bio na Stivijevom mestu, ne znam da li bih mogao da nastavim da igram. Emotivno, to mora da je bilo vrlo, vrlo teško.

- U prethodnim nedeljama, toliko toga se pričalo o njemu, očekivanja su porasla mnogo, govorilo se o tome kako vodi Liverpul, svoj klub, do titule posle više od 25 godina, na 25-godišnjicu tragedije na Hilsborou, u kojoj je poginuo njegov rođak, a onda se dogodilo to - napisao je Suarez i opisao koliko se sudbina ponekad poigrava sa nama.

- Kapiten, bivši omladinac, čovek za jedan klub, Skauzer (naziv za navijače Liverpula prim. aut.) od rođenja i onda je on morao da bude onaj nesrećnik koji je napravio krucijalnu grešku - kazao je Suarez u svojoj knjizi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rado

    6. novembar 2014 | 18:42

    Da je neko normalan tri puta izujedao protivnike ne bi izaso na ulicu nikada u zivotu vise da ima malo dostojanstva...

  • Oldboy86

    6. novembar 2014 | 20:59

    Dzerard nije kanibal kao ti konju zubati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA