POČEO ZVEZDIN PLAN ZA RUŠENJE KARADŽIĆA? Potpredsednik FSS podneo ostavku!

Ratko Borovnica je podneo pismenu ostavku, a svoja ovlašćenja preneo je na potpredsednika Uroša Milojkovića

  • 11

Predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV) Ratko Borovnica podneo je neopozivu pismenu ostavku i svoja ovlašćenja, u skladu sa statutom te organizacije, preneo je na potpredsednika Uroša Milojkovića.

O tome je na propisan način obavestio nadležni organ FSV, potvrdio je Milojković u obaveštenju delegatima skupštine FSV dostavljenom Tanjugu.

- U cilju što brže konsolidacije i kontinuiteta rada FSV ovim putem vam kao ovlašćeno lice potvrđujem da će se zakazana 4. sednica skupštine FSV ipak održati u zakazanom terminu, 7. novembra od 13 sati u sali amfiteatra Spens u Novom Sadu - navodi se u obaveštenju potpredsednika FSV Milojkovića.

FSV je prethodno u sredu odložio sednicu skupštine zbog, kako je saopštio, potrebe obavljanja javne rasprave o izmenama i dopunama statuta saveza, pojave nestatutartnog izbora i zamene delegata i sprečenosti jednog broja delegata da prisustvuje sastanku.

Podsetimo predsednik FSS Tomislav Karadžić je pre desetak dana u jednoj izjavi naveo da je čuo da ljudi iz Crvene zvezde lobiraju protiv njega po Savezima regiona, kao i da vrše pritisak na čelne ljude ovih organa. Možda je upravo ostavka Borovnice početak Zvezdinog plana u rušenju Tomislava Karadžića.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nih

    6. novembar 2014 | 22:02

    A doktor Terzic????

  • Lebron

    6. novembar 2014 | 22:11

    Ma ne pustiće da još partizan .ebe Vojvodinu..još od kupa pre par godina...zadnja utakmica gol iz ofsajda ..sve slučajno

  • Doka.cz

    6. novembar 2014 | 22:54

    Pocelo je pocelo,padace ko kula od karata!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA