Nikolić direktno rekao ko su krivci za poraz Partizana u Istanbulu!

Trener crno-belih istakao je da za dobar rezultat u Ligi Evrope neophodno da tim drži koncentraciju svakog trenutka

  • 24

Fudbaleri Partizana poraženi su od Bešiktaša sa 2:1 u gostima u četvrtom kolu Lige Evrope, a trener crno-belih Marko Nikolić i pored dobre igre svog tima nije mogao da bude zadovoljan posle meča.

- Nisam srećan konačnim rezultatom, jer Partizan kao klub uvek teži pobedama. Gol ne znači ništa. Nisam zadovoljan i ne spadam u trenere koji se mogu zadovoljiti takvim stvarima ako ekipa izgubi. Želim da tako razmišljaju i moji igrači, nažalost ima onih koji ne misle tako - počeo je šef stručnog štaba Partizana i dodao:

- Ako hoćemo da napravimo korak u Evropi, moramo da imamo želju da pobedimo. Mi nemamo logistiku koja može da isprati naše igre u Evropi. Neke situacije na terenu se različito presuđuju - rekao je Nikolić, ali tom prilikom nije mislio da je Partizan oštećen za penal:

- Ne, daleko od toga. Nemam prava da komentarišem suđenje.

Nikolić smatra da njegovi igrači na ovom meču nisu imali ni dovoljno sreće, a istakao je i mlade igrače koji su se suprotstavili Bešiktašu.

- U borbenoj utakmici možda smo mogli da dođemo i do boda u zadnjoj sekundi. Lopta, međutim, nije htela u gol. Igrali smo sa dva igrača 1996. godište, jednim 1994. i 1992. Ulaskom najiskusnijih igrača napravili smo razliku u našu korist na terenu i tada smo postali opasni - rekao je Nikolić, koji nije bio zadovoljan igrom defanzivaca:

- Činjenica je da je Stanković skrivio penal, a da je kod drugog gola Ćirković ispao na polovini terena. Da bi dobio Bešiktaš u Istanbulu koncentraciju moraš da držiš svakog trenutka. Mi smo brzali, žurili sa loptom. Škuletić nije bio raspoložen večeras. Ulaskom Danka i Saše dobili smo stabilnost i mir u igri. Šteta zbog boda, jer bi on bio podstrek za dalje. U uvodu sam rekao da su čuda moguća, a malo je falilo da mi Bešiktašu uzmemo bod. To bi bilo čudo, jer su pojedini igrači Bešiktaša plaćeni i sto puta više od naših - zaključio je Nikolić.

(TElegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 32.Zagorska divizija(Bobek zna istinu)

    6. novembar 2014 | 22:48

    I na kraju svi su krivi sem njega hahahaha kako mi je to poznato

  • Ratko

    6. novembar 2014 | 22:47

    Kad nisi ubacio vaseg najboljeg igraca u igru,bata Toleta,snjim pobedjujete sigurno.

  • dobar trener zna

    6. novembar 2014 | 23:28

    Da li je neko raspoložen za igru ili ne, dobar trener to vidi te ga neće staviti u prvih 11...jednostavno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA