PORUKA ZVEZDAŠA ZVEZDAŠIMA: Kakvi slavni dani sa praznim stolicama na Marakani?! (FOTO)

Navijači crveno-belih na meču sa Čukaričkim u nešto većem broju došli su da podrže voljeni kluba, ali sa severa traže opštu mobilizaciju kako bi titula ostala na Marakani

  • 41

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    9. novembar 2014 | 09:28

    Zvezdas sam ali ove Delije su najveci demagozi na svetu! Pa sto ste cutali dok su nam Lukic i kompanija unistavali klub par godina? Sedeli ste u istoj toj upravi niko rec nije rekao,dug nam narastao na 50 miliona i vi sada pominjete slavne dane,trazi se titula? Meni ne treba titula jos deset godina ako to znaci da ce klub stati na zdrave noge a ne da ispadamo u drugom kolu svake godine ili jos gore da ne igramo kao prosle godine. I jos nesto sramno je ono postrojavanje igraca na severu,pa Dortmund je trenutno poslednji na tabeli pa o tome niko ne razmislja. Ko ste bre vi da nekoga postrojavate? Bolje se malo preracunajte koliko ste kostali klub zbog svih kazni u Evropi i kod nas u poslednjih dvadeset godina cifre su milionske!

  • P.F.C.

    9. novembar 2014 | 10:58

    Slavni dani a nemaju za sampon ..I KAD JE ZELEZNIK TO BIO SLAVAN???..hahaha...ONLY YOU PFC

  • deki

    9. novembar 2014 | 10:20

    1.Poklon titulu je UEFA vec obrisala 2.fkcvz se raspada od dugova i ovu agoniuju NIKO nece zaustaviti cak ni AV sa infuzijom 3.U januaru sledi oduzimanje bodova i selidba u 3 rang. jel dovoljno ili da teram dalje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA