Vujošević zabrinut jer je Mačvan obnovio povredu, ali najavio bolje dane za Partizan! Pavlović i plej i dalje na čekanju!

Trener Partizana posle pobede nad MZT-om rekao je da veruje da će evidetnan napredak u igri crno-belih ispratiti i odgovarajući rezultati

  • 5

Najavio je trener Partizana, Duško Vujošević da slede bolji dani za Partizan, a pobeda protiv MZT-a, možda nagoveštava te bolje dane. Posle utakmice, iskusni stručnjak je rekao da se vidi napredak u igri i da crno-beli podižu formu.

- Evidentan  je veliki napredak. Podižemo formu iz dana u dan i pokazujemo da je Partizan pravo mesto za razvoj mladih talentovanih igrača, što je sjajnom partijom večeras pokazao Marinković. Vanja ima potencijal da postane veliki šampion, ali mora da ostane skroman i prizeman kako bi u tome uspeo. Prijatno sam iznenađen posetom. Subota je veče a ni termin nije previše popularan. Na sve to, naši rezultati nisu bili blistavi u prethodnom periodu, ali ovo su ljudi koji su do kraja odani i verni Partizanu, a njihova ljubav rađa obavezu za novim uspesima. Odigrali veoma dobru utakmicu, ostvarili puno skokova u napadu koji su nam omogućili da dođemo do važnih poena. Takođe smo uspeli da pogodimo neke bitne šuteve a uz kvalitetnu igru u odbrani, to je bilo dovoljno za pobedu. Pomogla nam je puno i velika podrška navijača - rekao je Vujošević.

Trener srpskog šampiona ipak kaže da je zabrinut zbog obnovljene povrede Milana Mačavana.

- Jedino što me brine posle ove utakmice je obnovljena povreda Mačvana. Milan je primio terapiju krvne plazme i bio je na magnetnoj rezonanci. Ima ogromnu želju da pomogne ali povreda zadnje lože ostaje veliki problem - rekao je i Vujošević i na kraju se oglasio i po pitanju Saše Pavlovića i dovođenja plejmejkera:

- Pavlović mora da prvo da odluči šta će sa ponudom koju ima iz Kine, pa ćemo onda ozbiljno da pričamo. Ne mogu da ga pritiskam da odbije milion dolara da bi došao ovde da igra. Moramo da ubrzamo i proces dovođenja plejmejkera, u vremenskom smo cajtnotu, međutim ne smemo da požurimo i napravimo grešku u tom izboru. Takođe je velika stvar što oporavak Milosavljevića teče po planu, stoga mogu da zaključim da slede bolji dani za Partizan - zaključio je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    9. novembar 2014 | 03:09

    Ja nikada nisam sumnjao u ovaj tim iako se promenio ove godine neki novi igrači ali uvek znam da će partizan da igra onu prepoznatljivu igru i eto vidite da ide i ne krivi te tepica on je jedan odličan igrač i veliki talenat ja to vidim u njemu čovek je u maloj krizi ali ako to prebrodi teško svima. Ne zaboravi te da je on taj koji je spasao srpsku reprezentaciju kada se kvalifikovala na evropsko u sloveniji a da nije ne bih imala prava na kvalifikacije na svetskom a znate šta bi onda bilo ne bih bili srebrni . A tepic je tad rasturao protiv izraela u areni zato ne potcenjuj te ga , pavlović će morati da se vrati čudilo bih me da to ne uradi milosavljević se vraća on je odličan defenzivac i to će dati jačinu u odbrani a vrati će se macvan a sigurno će doći još koje pojačanje to je normalno tako da je sve ok samo neka ovi momci vredno rade a dule da se ne da i to je to idemo dalje

  • savo radusinović najbolji pevač

    9. novembar 2014 | 00:40

    sjajno 2 poluvreme i mene milan brine al luka je u formi pa dobro plej je potrebni od išta tepić jedva diše vidise igra nedeljno 70 min mnogo je to marinković u stilu hardena a milutinov sve bolji i tome baš raduje biće bolje sigorno

  • Ivko

    9. novembar 2014 | 00:13

    Ma Pavela dolazi 100% a plej ce doci dobar a ne neki levak da je tako doveli bi odma nekog tipa Torija Tomasa... :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA