Nikolić zadovoljan razlikom Partizana u odnosu na Zvezdu i Vojvodinu!

Trener crno-belih posle pobede u Subotici istakao je da njegov tim mora do kraja jesenjeg dela sezone da odigra u istom ritmu

  • 4
FK Partizan - FK Crvena Zvezda, Marko Nikolić Foto: Marko Todorović

Fudbaleri Partizana pobedom protiv Spartaka od 3:0 iskoristili su kikseve Zvezde i Vojvodine u 12. kolu Jelen Superlige, pa na pauzu zbog reprezentativne pauze idu sa većom prednošću.

Trener crno-belih Marko Nikolić analizirao je nastup svog tima u Subotici.

- Spartaka je u meč ušao sa tri centralna beka, kao što je to učinila Jagodina, i imali smo problem da otvorimo utakmicu a blokirao nas je i nezgodan teren. Škuletiću je to pošlo za rukom, ali se do kraja prvog poluvremena rezultat nije promenio. U drugom poluvremenu okrenuli smo igru na svoju ruku, imali smo puno šansi i onda su pala i dva gola. Pobeda je poptuno zaslužena - rekao je Nikolić do dodao da crno-beli u istom ritmu moraju da odigraju još tri meča u domaćem prvenstvu:

- Bilo je teško adaptirati se na ovaj teren. Idemo na pauzu sa četiri i šest bodova u odnosu na konkurente i da probamo da privedemo polusezonu kraju, onako kako smo igrali u njenom većem delu - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    9. novembar 2014 | 19:44

    VELIKA ce borba biti izmedju crveno-belih,za DRUGU POZICIJU JSL..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Serbia ULTRA czv

    9. novembar 2014 | 19:09

    Ma da je nama sada jos Prosinecki legenda !! Sada ovaj novi zvezdin trener, nema covek pojma o taktici !!! Da se vrate slavni dani delijama !!! HOCEMO DA SE VRATI PROSINECKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Zoks

    10. novembar 2014 | 11:09

    Sta ti zna celavi o fudbalu. Apsolutno nista. FLJAMURTARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA