TERZIĆ: Karadžiću želim ugodnu penziju!

Prvi operativac je kratko samo odgovorio prvom čoveku našeg fudbala na njegovu najavu da bi mogao da započne još jedan proces protiv njega zbog lobiranja

  • 16

Verbalni rat između prvog operativca Crvene zvezde Zvezdana Terzića i predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Tomislava Karadžića ne jenjava, a gotovo da nema dana da ne pecnu jedan drugog izjavama u medijima.

Nije prošlo mnogo otkako je prvi čovek srpskog fudbala najavio novi disciplinski postupak protiv v.d. generalnog sekretara kluba sa Marakane, a ovaj mu je već odgovorio i to u svom stilu poručivši mu još jednom da je već bivši predsednik FSS-a.

- Ne želim više da komentarišem Karadžićeve gluposti. Tole je bivši predsednik Fudbalskog saveza i ja mu želim ugodnu penziju - poručio je Terzić u izjavi za "Alo".

Podsetimo, da je Disciplinska komisija FSS-a suspendovala Zvezdana Terzića na šest meseci zabrane bavljnja fudbalom, ali on njihovu zabranu ne poštuje, a Karadžić je pre par dana poručio da bi moglo da dođe i do novog postupka protiv prvog operativca crveno-belih i to zbog lobiranja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    10. novembar 2014 | 08:48

    A i ja tebi da se ZAPOCETI I NIKAD OKONCAN PROCES RESOCIJALIZACIJE NASTAVI I USPESNO "PRIVEDE" SVOME KRAJU..XXAAXXAA.. !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • JoGoGo

    10. novembar 2014 | 13:15

    И ја теби да дуго дуго година гледаш у леђа Партизану на табели!

  • Delija

    10. novembar 2014 | 10:26

    Nisi ni ti ništa bolji od Karadžića. Bilo bi dobro da objasniš na koji način si došao u Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA