Fudbalski savez Srbije poslao žalbu UEFA!

Tomislav Karadžić je istakao da će FSS ovom žalbom pokušati da obori prethodnu odluku koja je doneta i dođe do boljeg rešenja

  • 2
Srbija Albanija fudbalska utakmica, tuca, zastava velike albanije, dron Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je poslata žalba Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) na kaznu od minus tri boda zbog prekida utakmice sa Albanijom, ali i da je zbog svega pobeda protiv Danske imperativ.

- Protiv Jermenije smo osvojili bod, ali uveren sam da će ta selekcija kad bude kompletna mnogima pomrsiti račune. Posle toga je došla utakmica sa Albanijom, situacija koja je diktirana iznutra i spolja, i našli smo se u velikom problemu. Žalba će sa završetkom ovog dana biti upućena višem organu UEFA, pokušaćemo da oborimo odluku koja je doneta i dođemo do boljeg rešenja - izjavio je Karadžić na Skupštini Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije i upozorio da "i sa tim minusom moramo da računamo".

- Moramo sve da učinimo da protiv Danske osvojimo tri boda i na tabeli sa četiri boda stignemo Dansku i Albaniju - naglasio je Karadžić.

Utakmica I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Srbije i Danske igra se u petak od 20.45 sati na stadionu Partizana, bez prisustva gledalaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DELIJA ZAUVEK

    12. novembar 2014 | 09:25

    Opa dobro ste se setili, ali je sad kasno

  • Sergej

    13. novembar 2014 | 18:00

    Zasto trosite i pare i vrijeme i papir.kadija te tuži kadija te sudi.zar ima neko da vjeruje u njihove dobre namjere?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA