NEDOVIĆ: Razočaran sam, vraćam se u Evropu, vreme je za košarku!

- Ime novog kluba možda bude poznato već danas. NBA i dalje ostaje moj san. Ne odustajem - poručuje dosadašnji bek Golden Stejta koji je na sopstveni zahtev raskinuo ugovor s NBA ligašem

  • 10

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović završio je epizodu u NBA ligi, jer se uprava Golden Stejta odrekla njegovih usluga.

- Razočaran sam jer mislim da sam uradio sve što je bilo do mene. Zatražio sam da raskinemo ugovor, a uprava kluba mi je izašla u susret - rekao je Nedović za "Novosti".

Nekadašnji bek Crvene zvezde, Lijetuvos Ritasa i Golden Stejta najavio je povratak u Evropu.

- Ima nekoliko opcija. Ime kluba možda bude poznato već danas. NBA i dalje ostaje moj san. Ne odustajem. Ali, u ovom trenutku samo želim da igram košarku, zbog čega se vraćam u Evropu – zaključio je Nedović.

- Želim da se zahvalim saigračima koji su bili sjajni prema meni. Bila je čast raditi s tim momcima. Hvala i navijačima Voriorsa, oni su najbolji navijači u NBA ligi. Sad je vreme za košarku. Važna sezona je ispred mene - napisao je Nedović na Tviteru.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA