PREOKRET: Još jedna fudbalska struja nije dala podršku Karadžiću!

Region Istočne Srbije, na čijem čelu se nalazi Goran Milanović, za samo 24 sata promenio odluku o podršci aktuelnom rukovodstvu FSS

  • 2

Da li Tomislav Karadžić polako gubi podršku fudbalskih radnika u Srbiji? Pitanje koje se nameće nakon izjave predsednika FS Regiona Istočne Srbije Gorana Milanovića da su mediji pogrešno protumačili iskaz od utorka da je ''Istok'' doneo odluku o usaglašavanju statuta sa statutom FSS.

Tada se činilo da je Karadžić uzvratio udarac opoziciji, ali je Milanović dan kasnije negirao da je na Skupštini uopšte bilo reči o podršci aktuelnom rukovodstvu FSS i kaže da će se o usklađivanju Statuta razgovarati tek u februaru.

- Kako su se, posle sednice Skupštine Regiona Istočne Srbije, u medijima pojavile različite informacije o donetim odlukama koje daju pogrešnu sliku o stanju u regionu, pojašnjenja radi želim da kažem da je došlo do pogrešnih tumačenja odluka Skupštine, na kojoj nije bilo ni reči o podršci aktuelnom rukovodstvu FSS, a o eventualnim promenama statuta će biti raspravljano u februaru iduće godine - rekao je Milanović, a stoji na sajtu FS RIS.

Ostaje nepoznato zašto je Milanović za samo 24 sata promenio izjavu, ali je sigurno da bi eventualno okretanje leđa Istoka Karadžiću bio veliki udarac za njega. To bi značilo da bi preovladala struja okupljnjena oko Crvene zvezde, koja već ima podršku FS Beograda i FS Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doka.cz

    12. novembar 2014 | 18:47

    Kao sto sam pre neki dan rekao a glodari mi udarali minuse-padaju svi ko kula od karata,pada im predsednik do nove godine!Kad brod tone zna se ko prvi napusta...

  • Reakcija

    12. novembar 2014 | 19:16

    Gotov je!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA