Zvezdini upaljači i cigare od 4.000 evra!

Glavni sudija meča u Areni protiv Olimpijakosa je pogođen kutijom cigareta, crveno - beli apeluju na neodgovorne navijače da se smire

  • 5
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos, navijači Olimpijakosa Foto: Tanjug/Tanja Valič

Nije poznato koliko je Zvezda inkasirala od rasprodate Arene u meču sa Olimpijakosom, ali jeste koliko će morati da plati na račun Evrolige zbog bačenih upaljača na teren tokom meča četvrtog kola.

Disciplinski sudija Evrolige novčano je kaznio Crvenu zvezdu Telekom zbog incidenata na utakmici sa Olimpijakosom. Naime, tokom poslednje čevrtine na teren je ubačeno nekoliko upaljača, a glavni sudija meča pogođen je kutijom cigareta u kojoj je bilo nekoliko novčića.

Disciplinski sudija Evrolige, obrazlažući svoju odluku podsetio je na sve incidente koji su se dešavali prošle sezone zbog kojih je Zvezda platila kaznu od čak 23.000 evra i najavio je da će svaki sličan incident u budućnosti biti još oštrije sankcionisan.

U Zvezdi se nadaju da će neodgovorni pojedinci prestati sa nanošenjem šteti Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    13. novembar 2014 | 17:09

    Aj da vidim kako ce grcki navijaci da pevaju celu utakmicu srpske zvedine pesme..sramim se sto sam delija a nisam mogao da se cujem zbog hulugana i ostaleh pacera sa ostalih tribina koji celu utakmicu pevaju olypijakosu! Ide bre u grcku pa pevaj i bodri grcki tim!

  • BEN DELIJA

    13. novembar 2014 | 16:51

    KAKO SU SUDILI TO JE MALO

  • Sinisa

    13. novembar 2014 | 18:40

    Kada god mogu idem na utakmice sa sinom,sramota je da velika vecina gledalaca pusi u Areni! Docu na utakmicu pa puse u sali!!! Ne razumem zaista !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA