Grant: Da biste pobedili morate da realizujete prilike

Izraelac ističe da je meč bio čudan, da Eduarda nije uveo zbog crvenog kartona Mijailovića, da očekuje pozitvnu reakciju kod igrača u Kuli za vikend

  • 0

Trener Partizana Avram Grant logično nije bio zadovoljan rezultatom, ali igra koju su njegovi puleni prikazali u 90 minuta meča na "Marakani" navodi na pomisao da možda nije sve izgubljeno za "crno-bele" pred revanš na njihovom stadionu.

- Veoma čudna utakmica. Igrali smo dobro, velike šanse smo stvorili. Naš fudbal je bio dobar. Ali morate da pogodite, kada se nađete u šasnaestercu. Naše dve velike greške su nas koštale. Ilić i Dijara su promašili nešto što se ne sme. Zvezda je pobedila jer je pogađala - rekao je Avram Grant, i dodao:

- Ovo je bilo tek prvo poluvreme ovog duela, ostaje da odigramo drugo poluvreme u Humskoj i probamo da ostvarimo rezultat koji će nam doneti konačan trijumf.

Izraelac kao i u najavi susreta apostrofira da nije bilo izenanđenja na terenu što se tiče postavki igrača.

- Nije me Prosinečki iznenadio, kao što verujem da ni on nije bio na početku meča. Moram da ponovim, ovo je jedna od najčudnijih utakmica za nas. Teška je za dublju analizu ovako rano.

Eduardo je bio spreman da zameni Dijaru u finišu, ali ste odustali od toga. Zašto?

- Crveni karton je poremetio moje planove oko ulaska Eduarda. Želeo sa u finišu da iskoristim brzinu Dijare i Lazara, zato nije došlo do izmene.

Partizan je u problemu. Posle dva remija u prvenstvu, ekipa se trgla, ali ovaj poraz može da donese nove probleme na duže staze, pre svega na putu ka odbrani titule?

- Ne mislim da će ovaj meč negativno uticati na nas. Štaviše očekujem pozitivnu reakciju igrača pred put u Kulu - završio je Avram Grant.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA