OBRT: Piksi najozbiljniji kandidat za selektora?!

Posle ostavke Dika Advokata s mesta selektora reprezentacije Srbije, krenula je licitacija s imenima njegovog naslednika

  • 49

Srbija ponovo bira novog selektora, pošto je s te funkcije smenjen Holanđanin Dik Advokat. Posle spominjanja imena selektora mlade reprezentacije Radovana Ćurčića kao jednog od kanidata, pojavilo se ime i Dragana Stojkovića Piksija!

Legenda Crvene zvezde i Nagoje je još ranije bio pominjan kao kandidat za selektora, i to u vreme kada je v.d. selektor bio Ljubinko Drulović. Vrlo brzo se njegovo ime izgubilo, a u prvi plan su izbili neki drugi kandidati među kojima je Advokat uspeo da se izbori za klupu našeg nacionalnog tima.

Ipak, posle očajnog starta Srbije u kvalifikacijama ime Dragana Stojkovića se ponovo našlo na lisit kandidata, a da li će ovog puta u FSS-u izabrati Piksija za selektora moglo bi uskoro da bude poznato.

Stojković je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, koju je započeo 2008. godine, kada je seo na klupu Nagoje, osvojio titulu prvaka Džej lige dve godine kasnije, a u istoj sezoni je proglašen i za trenera godine. Na početku naredne sezone s Nagojom je osvojio Superkup.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    15. novembar 2014 | 17:00

    Ako sme da udje u zemlju, samo nam je ta lopina trebala.

  • ıʞɐdoɐu

    15. novembar 2014 | 16:58

    Uz sva duzna postovanja kao igraca..Pizon , Mihajlovic Stankovic i sada Piksi je totalno gubljenje vremena i godina.nestrucni i nedokazani tesko da mogu bilo sta napraviti..sjetite se Pizonovi gluposti koji je jurio rekord save Milosevica da da Stankovicu , Miha tera ljude radi himne iskreno ovi exsperimenti sa bivsim Zvezdasima se pokaziju ka 100 % tni promasaji...Radomir Antic je resenje , cocjek uspjeha...nemojmo jos jednu generaciju potrositi a da ne vide velika takmicenja..ne jurite klupsko iznad nacionalnog...

  • Dragan

    15. novembar 2014 | 16:35

    Drulovic ....... .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA