Italijani povezali hrvatske navijače sa silovanjem u centru Milana!

Slučaj silovane španske studenkinje, mediji u Italiji povezali sa navijačima iz Hrvatske koji su se upravo na tom mestu pripremali za utakmicu

  • 6

Italijanska policija je, zbog nereda na kvalifikacionom meču njihove reprezentacije protiv Hrvatske, već uhapsila 16 navijača, ali to izgleda nije sav greh koji im se ''stavlja na dušu.'' Naime, tamošnji mediji su fanove Kockastih povezaili i sa silovanjem koje se dogodilo u centru Milana, gde je meč bio odigran.

Studentkinja iz Španije pronađena je ujutru na stepenicama stanice metroa iza katedrale, a policiji je rekla da je silovana od strane mladića kojeg je upoznala u kafiću i koji je pričao engleski jezik.

Mediji u Italiji su ovaj slučaj odmah povezali sa hrvatskim navijačima koji su se upravo u centru Milana pripremali za utakmicu sa Azurima. Takođe, uporedili su Hrvate sa ''slučajem Đenova'' i Ivanom Bogdanovom, a Kockaste su nazvali divljacima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • аконкагва

    17. novembar 2014 | 18:31

    То вала нема шансе. Италијани не говоре истину. Хрвати за то нису способни. Па што би њихове цице сваки викенд опседале Србију. Не, то су инсинуације.

  • Roki

    17. novembar 2014 | 18:21

    Jeli je imao kockast kondom ? Silovana devojka napadač pričao engleski i od jednom Hrvat . Pa Italija ima extra padnure

  • Brade

    18. novembar 2014 | 00:10

    Ne mogu normalno imati sex. Zato su tako frustrirani. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA