NIJE GOTOVO: Stanojević u poslednjem momentu preuzima reprezentaciju od Ćurčića?

Pretpostavlja se da je nekadašnji trener Partizana rešenje na duže staze

  • 46

Do 25. novembra, novi potpredsednik Fudblaskog saveza Srbije Savo Milošević treba da predloži novog selektora Srbije, a svakodnevno mediji izbacuju imena kandidata za naslednika Dika Advokata na klupi.

Prema saznanjima "Politike", Milošević će pokušati da na klupu Srbije dovede Aleksandra Stanojevića, koji je trenutno šef stručnog štaba izraelskog Makabija iz Haife.

Pretpostavlja se da je nekadašnji trener Partizana rešenje na duže staze, a ne baš najbolji start u izraelskom prvenstvu bi možda moglo da "pripomogne" da se Stanojević odluči da preuzme kormilo A selekcije.

Podsetimo, predsednik FSS Tomislav Karadžić je kontaktirao sa mladim stručnjakom i po odlasku Siniše Mihajlovića sa klupe, ali maltene u poslednjem momentu nije došlo do saradnje.

S druge strane, sve su glasnije spekulacije da će vršilac dužnosti Radovan Ćurčić na kraju i preuzeti nacionalni tim.

Prema najnovijim informacijama, Milošević je izgleda prelomio odlučio se za dosadašnjeg selektora mlade reprezentacije kao trajno rešenje za dubiozu u kojoj se nalati A selekcija.

Sve će biti jasno kada dođe 25. novembra, kada će Milošević na sednici Izvršnog odbora FSS reći konačno ime za novog selektora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MNE

    18. novembar 2014 | 12:45

    Partizanovci nagrdise reprezentaciju Srbije. Samo vam je jos ovaj crno beli strucnjak nedostajao. Treba vam neko sa iskustvom jer imate odlicne igrace. Evo i nama u CG se smrklo od kad je Brnovic selektor, a i on je bio crno beli kadar. Katastrofa i kod vas i kod nas

  • Sova

    18. novembar 2014 | 11:56

    Konacno neko ko se razumje u fudbal...

  • Mane

    18. novembar 2014 | 12:14

    Cirkus se nastavlja ali se nadam da nece dugo! Savo i Tole grobari srpskog fudbala odlazite vec jednom! Zasto sad i Stanojevica vucete u ponor i nistite karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA