Bane Ivanović otkrio koga hoće za selektora Srbije!

Posle pobede protiv Grčke kapiten reprezentacije Srbije izneo je mišljenje o tome ko bi trebalo da nasledi Dika Advokata

  • 17

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Grčku sa 2:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj na Kritu. Na ovom meču, posle smene Dika Advokata, Srbiju je sa klupe predvodio vršilac dužnosti selektora Radovan Ćurčić, koji je pohvalio igrače.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović bio je zadovoljan zbog pobede, aposle meča izneo je svoje mišljenje o novom selektoru.

– Ćurčić zaslužuje kredit i strpljenje. On je imao udela u igri na utakmici sa Grčkom. Ima jasnu viziju. Ova igra jeste model, ali nije dovoljno dobra za konačan cilj – rekao je Ivanović i dodao:

– Sve je delovalo mnogo ozbiljnije nego do sada, znalo se ko šta radi na terenu, koji je čiji posao. Ali, ne treba sada praviti euforiju, jer treba imati u vidu i to da su Grci bili pod većim pritiskom od nas – zaključio je kapiten Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    19. novembar 2014 | 01:20

    MIHA

  • Nemanja

    18. novembar 2014 | 23:09

    Da li Terza govori kroz tebe. Ćurčić je dobar ali ne za selektora. Nama treba autoritet koji će od vas zvezda da napravi jaku i kompaktnu ekipu bez udela menadžera

  • vlada

    18. novembar 2014 | 23:25

    Ćurčića za selektora A repke a Drulovića za selektora mlade repke...i naravno Karadžić da ode...tako je jednostavno da jednostavnije ne može biti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA